Sziasztok! Villanyszerelést, illetve fuvart vállalok dobozos furgonnal Budapesten nőknek és pároknak.
30 év alatti csinos lánynk vagy párból a lánynak adnék házimunkát. Hidd el megéri. Többit privátban.
Sziasztok.
Titkárnőt keresek magam mellé.
Valós munka egy kis erotikával.
Csak kizárólag lányok hölgyek jelentkezését várom.
Helyszín Budapest
Titkárnőt keresek magam mellé.
Valós munka egy kis erotikával.
Csak kizárólag lányok hölgyek jelentkezését várom.
Helyszín Budapest
Sziasztok. Ma is szívesen segítek hölgyeknek, pároknak bevasarolni, illetve ha bárhova csak el akarnak jutni Budapesten. Privátban jelentkezzetek
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Lenne, de sajnos messze lakunk egymáshoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 13. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 13. péntek 22:39
Törölt felhasználó (4695685)

Sziasztok esetleg valakinek darálós automata kávéfőző?? Nagyon de nagyon hálás lennék jó sokszor!!!
Szia engem érdwkelne
(Ez egy válasz jifi1 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 19:20

Sziasztok. Szép estét kívánok. Újszerű és megkímélt állapotban lévő Huawei Mediapad T1 7.0 tabletemet elajándékoznám.
Sziasztok. Szép estét kívánok. Újszerű és megkímélt állapotban lévő Huawei Mediapad T1 7.0 tabletemet elajándékoznám.
Sziasztok. Burkolót keresünk kisebb munkára. Fizetés természetben.
Tűzoltó készülékek nagy mennyiségben hölgyeknek, pároknak.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Hölgyeknek!
Számítástechnikai problémák megoldása garanciával. Új vagy használt laptop és számítógép!
Fizetés Természetben!
Számítástechnikai problémák megoldása garanciával. Új vagy használt laptop és számítógép!
Fizetés Természetben!
Békés megyében van aki villany-szereléshez ért.
Szia! Nekem van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 13. péntek 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok esetleg valakinek darálós automata kávéfőző?? Nagyon de nagyon hálás lennék jó sokszor!!!
Mit jelent? Mennyire?

Villanyszerelést vállalok, hölgyeknek

A környékemen segítenék hölgyeknek vagy párnak.
Ház körüli vagy esetleg házon belüli dolgokban.
Kérdezz mit tudok segíteni és megoldjuk.
Az épitő iparban is dolgoztam sokat.
Külföld/belföld egyaránt.
Sorolhatnám mikhez értek és tudok, de inkább kérdezz
úgy egyszerübb.
Ház körüli vagy esetleg házon belüli dolgokban.
Kérdezz mit tudok segíteni és megoldjuk.
Az épitő iparban is dolgoztam sokat.
Külföld/belföld egyaránt.
Sorolhatnám mikhez értek és tudok, de inkább kérdezz
úgy egyszerübb.
Lapra szerelt bútor összeállításban tudok segíteni!!
Villanyszerelés Budapesten ?
Sziasztok!
Klíma tisztítást vállalok mint szakember! Hölgyek párok jelentkezését várom. A tisztításnak anyagi vonzata NINCS!!!! Férfiaknak még pénzért sem!!!!!!!
Klíma tisztítást vállalok mint szakember! Hölgyek párok jelentkezését várom. A tisztításnak anyagi vonzata NINCS!!!! Férfiaknak még pénzért sem!!!!!!!