Sziasztok! Szolnok és környékén asztalos munkában hölgyeknek segítenék.
Sziasztok! Profi fotóst keresünk a hölgy fehérneműs, akt fotózására. Fizetés természetben!
Budapesten keresek villanyszerelőt, (konyhai világítással van baj) 41 éves magas férfias pasi vagyok,
Gázkészülék karbantartást/ javítást 40 alatti párnak, hölgynek vállalok a hölgy fizet, ha van a férj nézi!
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
A környékemen segítenék hölgyeknek vagy párnak.
Az egyszerűség miatt is a közelembe.
Ház körüli vagy esetleg házon belüli dolgokban.
Kérdezz mit tudok segíteni és megoldjuk.
Az épitő iparban is dolgoztam sokat/sok mindent.
Külföld/belföld egyaránt.
Sorolhatnám mikhez értek és tudok, de inkább kérdezz
úgy egyszerübb.
További szép napot.
Az egyszerűség miatt is a közelembe.
Ház körüli vagy esetleg házon belüli dolgokban.
Kérdezz mit tudok segíteni és megoldjuk.
Az épitő iparban is dolgoztam sokat/sok mindent.
Külföld/belföld egyaránt.
Sorolhatnám mikhez értek és tudok, de inkább kérdezz
úgy egyszerübb.
További szép napot.
Sziasztok! Féléves iQOS keresi hölgy vagy pár gazdáját. Bp.
Mobiltelefon szerelő van itt?
Iphone7 keresi női gazdáját!
Sziasztok Tatabånyán és a környékén hölgynek párnak segitenék favágåsban.Fizetés természetben.Keresetek bizalommal.
Veszprém környékén villanyszerelés
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Platós kisteher atóval fuvart vállalok. Fizetési természetben
Konyhafestőt keresünk
Sziasztok! Mit takar a kisebb burkolói munka megnevezés? nm...? Járó- vagy oldalfelület? stb... Várom a válaszotokat!!! Szép napot Nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 19:16
Törölt felhasználó (1357202)

Sziasztok. Burkolót keresünk kisebb munkára. Fizetés természetben.
Sziasztok!
Budapesten taxi fuvar, hölgynek, párnak, fizetés természetben. Keressetek bátran, főleg éjszaka dolgozom, de megbeszélés kérdése.
Budapesten taxi fuvar, hölgynek, párnak, fizetés természetben. Keressetek bátran, főleg éjszaka dolgozom, de megbeszélés kérdése.
Sziasztok, szexi cicaruhákat átadnék beleillő hölgynek. Fizetés természetben

Kapszulás kávéfőző keresi női gazdáját Békéscsabán vagy környékén
Sziasztok! Villanyszerelést, illetve fuvart vállalok dobozos furgonnal Budapesten nőknek és pároknak.
30 év alatti csinos lánynk vagy párból a lánynak adnék házimunkát. Hidd el megéri. Többit privátban.