Sziasztok! Hellyel rendelkezö masszőrt keresek Hölgy vagy Úr személyében! Fontos, hogy szakszerűen tudj masszírozni!
Szia Kata! Aktuális még a vízszerelés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 09:49
Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok! Vízszerőt keresek, Bicske mellett.
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Sziasztok. Én segíthetek. Írj privátban ha gondolod
(Ez egy válasz CuriousCouple69 üzenetére (2023. 02. 08. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 09:53

Sziaaztok! Van itt esetleg autókereskedő, aki autó vásárlásban tud segíteni?
Mire gondolsz pontosan?
(Ez egy válasz CuriousCouple69 üzenetére (2023. 02. 08. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 09:53

Kiadó szobát keresek Nyiregyháza,vagy közelében,alkalomra,kukolhatsz,vagy be is szálhatsz!
Szia írj privatba
(Ez egy válasz stilo üzenetére (2023. 02. 07. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,párnak, hölgyeknek !
Üdv.
Autószerelèsben, számitógèpes autó diagnosztikában tudok segiteni..... Bp/ Pest megye .
Autószerelèsben, számitógèpes autó diagnosztikában tudok segiteni..... Bp/ Pest megye .

Sziasztok! Kecskemét és környékén hölgyeknek, pároknak szívesen segítek, részletek az adatlapomon

Led tvére lenne szükségünk. Fizetést megbeszéljük.
Masszírozni szerető férfit keresek délelőtt napközben Budapesten.
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,párnak, hölgyeknek !
Sziasztok..Budapesten keresek festőt... egy kis konyha (alapterület 3 m2) és egy előtér..sima tisztasagi festése... várom válaszod, viszonylag sürgős
köszönöm.

Hölgyeim. Szívesen elkiserek ma bevasarolni bárkit ruha boltba, ahol meg is lephetem egy két csinos darabbal ha megnezhetem hogy áll rajta.
Szegeden és vonzáskörzetében: villanyszerelés, hideg-meleg burkolás festésben tudom szolgálataimat nyújtani! Üzenetben írjatok!
Víz, gáz, fűtésszerelés hölgyeknek, pároknak.

Budapesten keresek villanyszerelőt,konyhai menyezeti világítással van probléma.