Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,párnak, hölgyeknek !
Üdv.
Autószerelèsben, számitógèpes autó diagnosztikában tudok segiteni..... Bp/ Pest megye .
Autószerelèsben, számitógèpes autó diagnosztikában tudok segiteni..... Bp/ Pest megye .

Sziasztok! Kecskemét és környékén hölgyeknek, pároknak szívesen segítek, részletek az adatlapomon

Led tvére lenne szükségünk. Fizetést megbeszéljük.
Masszírozni szerető férfit keresek délelőtt napközben Budapesten.
Sziasztok..Budapesten keresek festőt... egy kis konyha (alapterület 3 m2) és egy előtér..sima tisztasagi festése... várom válaszod, viszonylag sürgős
köszönöm.

Hölgyeim. Szívesen elkiserek ma bevasarolni bárkit ruha boltba, ahol meg is lephetem egy két csinos darabbal ha megnezhetem hogy áll rajta.
Szegeden és vonzáskörzetében: villanyszerelés, hideg-meleg burkolás festésben tudom szolgálataimat nyújtani! Üzenetben írjatok!
Víz, gáz, fűtésszerelés hölgyeknek, pároknak.

Budapesten keresek villanyszerelőt,konyhai menyezeti világítással van probléma.
Pest-megyében hölgyeket fuvaroznék!
Villanyszerelés Veszprém környékén
sziasztok .dell vostro dual core laptop keresi új gazdáját .lányok ,hölgyek személyében.win10 telepitve, használatra készen
Nem látom sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 04. szombat 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 05:22
Törölt felhasználó (4558842)

Tiéd lehet. Írtam.
Heves megyében keresek valakit aki megmaszírozna egy vékony pasit.Fizetés természetben
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Ha valaki ma Budapesten szeretne menni bevasarolni, vagy akár csak kirándulni akkor szívesen felajanlom magam és elviszem. Párok és hölgyek