Szárítógép beépíthető sütő keresi gazdáját. Fél éves gép. Igényes hölgy anyuka örömére
Heves megyében olajcserét vállalok pároknak, hölgyeknek
Szia! Mi a problèma ?
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2023. 02. 17. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 08:18

Sziasztok még mindig autószerelőt keresek tatabánya és környékén fizetés természetben
Villanyszerelés, kisteherautó fuvar! Mátészalka és környékén!
Szia! Szívesen segítek benne.
(Ez egy válasz fembp üzenetére (2023. 02. 11. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 08:26

Sziasztok..Budapesten keresek festőt... egy kis konyha (alapterület 3 m2) és egy előtér..sima tisztasagi festése... várom válaszod, viszonylag sürgős köszönöm.
A számítógép szervizelés lehet, hogy érdekelne!
(Ez egy válasz Pecsipasi29 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 07:26

Sziasztok ! Pécsen, kisebb javításokat vállalok, konnektor cserét, ház körüli munkát, illetve számítógép telepítés, szervizelés

Sziasztok, pár darab szexi neccruha új gazdáját keresi budapesten, beleillő hölgy személyében

Sziasztok. Karbantartási munkákat vállalok Budapesten egy lakásban felmerülő bármilyen jellegű munka (víz, gáz, villany, csatorna, bútor, festés, burkolás, stb.) miatt kereshettek. Elsősorban hölgyek, de párok is megkereshetnek. Megbízhatóság, több éves tapasztalat, diszkréció adott.
Ápolt, intelligens férfi vagyok. Festés, csapcsere, stb... vállalom Budapest / BUDA
TERMÉSZETBEN FIZETÉSSEL
TERMÉSZETBEN FIZETÉSSEL

Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Villanyszerelést vállalok Budapesten.
Szép vastag szerszámom van…..
Hölgyek vagy párok.
Pasik bocsi de nem!
Fizetés természetben.
Szép vastag szerszámom van…..
Hölgyek vagy párok.
Pasik bocsi de nem!
Fizetés természetben.
Sziasztok még mindig autószerelőt keresek tatabánya és környékén fizetés természetben
Sziasztok 70+pároknak hölgyeknek ház körüli munkákban segitenék fizetés természetben privátban keressetek
Heves megyében favágást vagy ház körüli munkát vállalnék pároknak, nőknek.
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,párnak, hölgyeknek ?

Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Fuzesgyarmat bp sexert ha utaznal csak nő
Villanyszerelés Budapesten .
Kisebb ács munkák érett hölgyeknek üzi
Kecskeméten vállalok villanyszerelést,kisebb gépek javításat.
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Villanyszerelést vállalok Budapesten.
Hölgyek vagy párok.
Pasik bocsi de nem!
Fizetés természetben.
Hölgyek vagy párok.
Pasik bocsi de nem!
Fizetés természetben.