Kereshetsz bátran
(Ez egy válasz Julcsi92 üzenetére (2023. 03. 03. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 03. péntek 07:06

Kerti munkához segítséget keresek, fiatal, ápolt férfi személyében.
Még mindig szeretném a száritó gépet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 03. péntek 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 03. péntek 12:13
Törölt felhasználó (4558842)

Kerti munka illetve házban munka. Parketta fektetès . Stb. Elhanyagolt férj. Elhanyagolt hölgyet anyukát keresek sexkapcsolatra hosszú távon. Ledolgozom.
Kerti munka illetve házban munka. Parketta fektetès . Stb. Elhanyagolt férj. Elhanyagolt hölgyet anyukát keresek sexkapcsolatra hosszú távon. Ledolgozom.
Sziasztok, van olyan hölgy, vagy pár akit izgatná, hogy dolgozik a mester, és behivják kávézni aztán.... Vagy ilyesmi játékok? Privát?
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Kerti munkához segítséget keresek, fiatal, ápolt férfi személyében.
Sziasztok! Hölgyeknek,Uraknak, Pároknak kisebb javítást, szerelést, takarítást vállalok hétköznaponként a délelőtti órákban Szombathelyen! Fizetés természetben....persze megbeszélés tárgya,nincs semmi kőbe vésve!Kizárólag akkor keress, ha valóban komolyan gondolod, én menni fogok ha hívsz! Szép napot!
Szoba kiadó
Sziasztok. Szobafestést vállalok Borsod és Szabolcs megyében. Leginkább hölgyeknek, de pár is kereshet!
De kár hogy messze lakunk egymáshoz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 01. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 12:06
Törölt felhasználó (4593192)

Spriccelős punci, bojler javittasra, vízcsap rákötésre, szerelőt keres.
Szia!
Sajnos nekem sem jön össze semmi ilyen szoba lehetőség.
Tudsz valami jót? (Ez egy válasz kokosa üzenetére (2023. 02. 28. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nekem sem jön össze semmi ilyen szoba lehetőség.
Tudsz valami jót? (Ez egy válasz kokosa üzenetére (2023. 02. 28. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Spriccelős punci, bojler javittasra, vízcsap rákötésre, szerelőt keres.
Müpuncit keresek, fizetès termèszetben
Sziasztok. Szívesen segítek autoval eljutni Budapesten bevasarolni, shoppingolni pároknak, hölgyeknek.
Sziasztok!
Vizszerelőre keresek Bicske környékén.
Vizszerelőre keresek Bicske környékén.
Hangos a mosógépem, ha valaki ra tudna nézni hálás lennék... Bp... még a héten.
Debreceni lakásom egyik szobája igényes hölgynek, párnak kiadó. Fizetés természetben.

Még mindig nem találtál? Most hol élsz?
(Ez egy válasz Don1972 üzenetére (2023. 02. 28. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 11:44

Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
kerékpár szerelő vagyok, női bringásoknak segítenék