Sziasztok. Ma Budapesten napközben szívesen segítek eljutni hölgynek, párnak vásárolni-shoppingolni. Írjátok bátran privátba és egyeztessünk
Villanyszerelés Budapesten
Háztartási gépek javítása, Hajdú-Bihar megyében!
kerékpár szerelő vagyok, női bringásoknak segítenék
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Még mindig nem találtál? Most hol élsz?
(Ez egy válasz Don1972 üzenetére (2023. 02. 28. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 28. kedd 11:44

Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Debreceni lakásom egyik szobája igényes hölgynek, párnak kiadó. Fizetés természetben.

Hangos a mosógépem, ha valaki ra tudna nézni hálás lennék... Bp... még a héten.
Sziasztok!
Vizszerelőre keresek Bicske környékén.
Vizszerelőre keresek Bicske környékén.
Sziasztok. Szívesen segítek autoval eljutni Budapesten bevasarolni, shoppingolni pároknak, hölgyeknek.
Müpuncit keresek, fizetès termèszetben
Spriccelős punci, bojler javittasra, vízcsap rákötésre, szerelőt keres.
Szia!
Sajnos nekem sem jön össze semmi ilyen szoba lehetőség.
Tudsz valami jót? (Ez egy válasz kokosa üzenetére (2023. 02. 28. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nekem sem jön össze semmi ilyen szoba lehetőség.
Tudsz valami jót? (Ez egy válasz kokosa üzenetére (2023. 02. 28. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
De kár hogy messze lakunk egymáshoz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 01. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 01. szerda 12:06
Törölt felhasználó (4593192)

Spriccelős punci, bojler javittasra, vízcsap rákötésre, szerelőt keres.
Sziasztok. Szobafestést vállalok Borsod és Szabolcs megyében. Leginkább hölgyeknek, de pár is kereshet!
Szoba kiadó
Sziasztok! Hölgyeknek,Uraknak, Pároknak kisebb javítást, szerelést, takarítást vállalok hétköznaponként a délelőtti órákban Szombathelyen! Fizetés természetben....persze megbeszélés tárgya,nincs semmi kőbe vésve!Kizárólag akkor keress, ha valóban komolyan gondolod, én menni fogok ha hívsz! Szép napot!
Kerti munkához segítséget keresek, fiatal, ápolt férfi személyében.
Sziasztok, van olyan hölgy, vagy pár akit izgatná, hogy dolgozik a mester, és behivják kávézni aztán.... Vagy ilyesmi játékok? Privát?