Mi az ara?
(Ez egy válasz tita85 üzenetére (2023. 03. 17. péntek 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 06:22

Szia!
Van egy hd nagy tv! hölgyek vagy párok!Kecskemét környékén viszem szívesen!
Szia!
Velem is megbeszéltél vmit, aztán eltűntél. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 17. péntek 03:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 17. péntek 03:35
Törölt felhasználó (4697280)

És mi történt nem mesélsz mi is keresnénk pasit
És mi történt nem mesélsz mi is keresnénk pasit
(Ez egy válasz formasmakk01 üzenetére (2023. 03. 15. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 12:03

extremeribanc szerencsés voltam és engem választottak a klíma tisztításra! Közvetlen igényes megbízható páros! Jó szájízzel “mentem” el
köszönöm

Szia!
Én asztalos vagyok... mit kellene csinálni?
... és ki fizet érte?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 17:31
Én asztalos vagyok... mit kellene csinálni?
... és ki fizet érte?

Törölt felhasználó (1221072)

Hello!
Van itt asztalos?
Van itt asztalos?
Hello!
Van itt asztalos?
Van itt asztalos?
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,pároknak, hölgyeknek ?
Eger és Gyöngyös között, de ajánlattól függően Villanyszerelés pároknak, Egyedülálló Hölgyeknek! Keress bizalommal!
Budapesten kisebb kőműves, burkoló munkát, kert karbantartást redőnyjavítást vállalok hölgyeknek pároknak.
Sziasztok ! Pécsen, számítógép szervizelést, rendszer újratelepítést vállalok

Kisebb villanyszerelés Eger környékén pároknak, hölgyeknek.
Engem cserépkályha problémával kerestek meg! Szuper páros! Nagyon jól éreztem magam velük.
(Ez egy válasz formasmakk01 üzenetére (2023. 03. 15. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 12:03

extremeribanc szerencsés voltam és engem választottak a klíma tisztításra! Közvetlen igényes megbízható páros! Jó szájízzel “mentem” el
köszönöm

Festés gipszkartonozásban szivesen segitenék akár számlával anyagal is pároknak hölgyeknek fiz természetben
Számítógépes problémák megoldása, új vagy használt számítógép, laptop, egyéb számtech cuccok, hölgyeknek természetben akár részletre is.
Keress.
Keress.
villany szerelés festés redőny gyártás szerelés
Csak Puncisoknak!
Számítástechnikai problémák megoldása
Fizetés Természetben!
Számítástechnikai problémák megoldása
Fizetés Természetben!
Villanyszerelés Budapesten
Villanyszerelés, víz szerelés, kisteherautó fuvar! Mátészalka és környéke!
hölgy és pároknak!

köszönöm

Sziasztok.
Érd 20 km es körzetében hölgyeknek pároknak segitenék tavaszi kinti munkálatokban.
Fizetés természetben
Érd 20 km es körzetében hölgyeknek pároknak segitenék tavaszi kinti munkálatokban.
Fizetés természetben