30-as, 40-es popsi kedvelő, ezermester apucikat keresek belvárosi apartman kisebb javításaihoz. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Sziasztok.Kecskemèten fiatal srác szívesen segítene a ház körüli teendőkben kisebb barkácsolás,javítás is belefér.Csak is nőknek!
Jó reggelt. Budapesten ma autoval szívesen segítek eljutni hölgyeknek, pároknak shoppingolni, bevasarolni vagy ahova csak szeretne.
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,pároknak, hölgyeknek ?Többit privátba megbeszélhetjük
Sziasztok. Víz-gáz-fűtés szerelését vállalnám hölgyek, párok részére. (Miskolc, Eger környéke)
Villanyszerelés
Heves megyében kisebb villanyszerelést vállalok lányoknak, asszonyoknak.
Számítógépes problémák megoldása, új vagy használt számítógép, laptop, egyéb számtech cuccok, hölgyeknek természetben akár részletre is.
Számítástechnikai boltból!
Keress.
Számítástechnikai boltból!
Keress.
Samsung 26" tv+monitor érdekel valakit?
Sziasztok! Redmi note 10 lite telefonom (kijelző repedt, de tökéletesen működik) csinos nem duci lánynak átadnám kis kedvességért.
Kisebb ácsmunkák, hölgynek, párnak...
L. Vuitton táskát eladnék nőnek. Fizetés természetben.
Egyeztetés privátban
Egyeztetés privátban
Heves és a környező megyékben Víz, Villany szerelés! Lányoknak és pároknak
keressetek bizalommal!

Balaton északi partján keresünk nyaralót jóliusra, 2-3 éjszakára, többit üzenetben
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,pároknak, hölgyeknek ?Többit privátba megbeszélhetjük
Hölgyeim! Festő-gipszkarton szerelési munkákban besegítenék igény szerint Budapesten és Pest megyében. Szép napot Mindenkinek!
Szia! Szívesen segítek Neked, Nektek festő-gipszkarton szerelő kisvállalkozóként. Leirtam privátban az elérhetőségemet. Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 07:42
Törölt felhasználó (4671375)

Sziasztok! Budapesten keresek szobafestőt, a munkadíjat megbeszéljük.

elnézve a képeidet szerintem lesz jelentkező
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 07:42

Törölt felhasználó (4671375)

Sziasztok! Budapesten keresek szobafestőt, a munkadíjat megbeszéljük.

Írtam