Női maszőrt keresek nem baj ha nincs papirod ès kicsit tudsz maszirozni! Fejèr vármegyèben. Irjatok
Aktuális még mindig!
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2023. 03. 31. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 13:00

Vízvezeték szerelésben,javításban tudok segíteni.Hölgyek,párok ha szükségetek van ilyen munkára,keressetek bátran!Normális,korrekt és megbízható vagyok!
Iphone 6 Plus telefonom csinos hölgynek ajándékoznám "fizetés természetben" Szombathely +50 km privátban írj légyszives
Kapszulás kávéfőző.Esprit 38-as,bőr elagáns cipő,hölgynek adnám.
Teljesen új beltéri wi-fi kamera beüzemeléssel, beállítással keresi hölgy gazdáját.
Sziasztok! Budapest és környékén Olyan Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni akik szeretnének egy kis segítséget kisebb javításokban ,ház körüli vagy kerti munkában egy kis huncut viszonzásèrt!
Sziasztok,
Lapraszerelt bútort vásároltál, de nem tudod összerakni, keress bizalommal és a fizetséget megbeszéljük.
Szolnoki 47 éves férfi vagyok. Szolnok és környékén párnak, hölgynek.
Lapraszerelt bútort vásároltál, de nem tudod összerakni, keress bizalommal és a fizetséget megbeszéljük.
Szolnoki 47 éves férfi vagyok. Szolnok és környékén párnak, hölgynek.
autófényezés,polírozás.fényszóró polírozás keszthely környékén lányoknak,pároknak.részletekért keress priviben
Én egyből vágtam a szitut!
(Ez egy válasz BuvarBela76 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 14:10

Már jelentkezett is egy
Tudni kell olvasni a sorok közt, tudom ez neked kihivás

Már jelentkezett is egy
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Festő vagyok , referenciákkal, rendelkezésre állok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 26. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 26. vasárnap 07:42
Törölt felhasználó (4671375)

Sziasztok! Budapesten keresek szobafestőt, a munkadíjat megbeszéljük.

Sziasztok szükségem lenne olyan emberre lenne szükségem akinek van kisteher autója , egy amerikai típusú hűtö szállításához.És egy pakolóra a sofőr mellé. Fizetés megbeszélés alapján. Érdről Tatabányára kellene szállítani a hűtőt. Köszönöm
Vízvezeték szerelésben,javításban tudok segíteni.Hölgyek,párok ha szükségetek van ilyen munkára,keressetek bátran!Normális,korrekt és megbízható vagyok!
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,pároknak, hölgyeknek ?Többit privátba megbeszélhetjük
Iphone 6 Plus telefonom csinos hölgynek ajándékoznám "fizetés természetben" Szombathely +50 km privátban írj légyszives
Sziasztok!Veszprém környékén festőt keresek!Fizetés természetben!Írjatok privátban!
30-as, 40-es popsi kedvelő, ezermester apucikat keresek belvárosi apartman kisebb javításaihoz. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Miskolcon hölgyek párok lakásában kisseb javítás vállalok bútor össze rakást is
Budapesti kazán szerelőt keresek, fizetést megbeszéljük

Abban a hölgynek mi a jó?
(Ez egy válasz BuvarBela76 üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)