Autószerelés !
28 éves átlagos srácként vállalok pároknak / lányoknak autószerelést Pest megyében.
Autódiagnosztika, kisebb nagyobb javítások..=)
28 éves átlagos srácként vállalok pároknak / lányoknak autószerelést Pest megyében.
Autódiagnosztika, kisebb nagyobb javítások..=)

Törölt felhasználó (4654163)

Sziasztok, néhány szexi neccruha keresi új gazdáját, belevaló hölgy személyben, budapesten

Kamerarendszer, riasztó, és egyéb biztonságtechnikai rendszerekben tudunk segíteni. Hölgyeknek, pároknak leginkabb
Kapuk,kerítések, korlátok készítését, és egyéb Fémipari munkákat vállalok, nőknek, pároknak(csak Hetero alapon), elsősorban Csongrád vármegyében, esetleg Békés vármegye.Privát üzenetre válaszolok.
Nagyháztartási gép elszállítása ingyen? valaki vállal ilyet Bpen?
Laptop szervízes van itt?
Budapesten és környékén kerti munkák, fűnyírás, stb. hozzáértőtől.
Fizetés természetben
(Csak hölgyek részére!)
Fizetés természetben

(Csak hölgyek részére!)
autófényezés, polírozás , fényszóró polírozás hölgyeknek,pároknak Keszthely környékén .fizetés természetben, priviben keress ha kell
Kedves igényes férfiként Bútor összeszerelést vállalok pest megyében és Budapesten,Hölgynek és pároknak egyaránt
Szép Napot!
50 éves normális Férfi vagyok!
Olyan Hölgyet vagy Párt keresek akiknek tudnék segíteni kisebb javításokban, ház körüli munkában....
Laminált padló le rakás,fa kivágása, fúrás - faragás, bútor összeszerelés....
Lehetőleg Budapest és környékén
Egy kis huncut viszonzásèrt cserében!
50 éves normális Férfi vagyok!
Olyan Hölgyet vagy Párt keresek akiknek tudnék segíteni kisebb javításokban, ház körüli munkában....
Laminált padló le rakás,fa kivágása, fúrás - faragás, bútor összeszerelés....
Lehetőleg Budapest és környékén
Egy kis huncut viszonzásèrt cserében!
Sziasztok!
Fiatal fiúként keresek sofőrt hosszabb távra csütörtök estére. Bármilyen megoldás érdekel.
Keress privátban, ha tudsz segíteni
Fiatal fiúként keresek sofőrt hosszabb távra csütörtök estére. Bármilyen megoldás érdekel.
Keress privátban, ha tudsz segíteni
Még aktuális.
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2023. 04. 21. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 21. péntek 13:16

Vízvezeték szerelésben,javításban segítenék hölgynek,párnak.Részleteket megbeszéljük.Keressetek bátran!Normális és megbízható vagyok!
Sziasztok!
Egy frankó kis Lenovo laptop keresi új buapesti, hölgy tulajdonosát.
Ha szeretnéd írj privátban.
Köszi,
Szia
Egy frankó kis Lenovo laptop keresi új buapesti, hölgy tulajdonosát.

Ha szeretnéd írj privátban.
Köszi,
Szia
Szobafestést vállalok, Borsod és Szabolcs megyében. Leginkább hölgyeknek, vagy pároknak!
Jogi segítségnyújtás. Fizetés természetben
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Ma Budapesten szívesen segítek eljutni hölgyeknek esetleg pároknak bevasarolni, shoppingolni autokazni.
Kecskeméten autószerelő szívesen segítene!
Sziasztok! Budapest és Pest megyében esetleg30km vonzáskörben
Víz gáz fűtésszerelést vállalok! És bármi barkácsolást hölgyeknek és
pároknak! Fizetés természetben!
Szombat vasárnap fuvart is vállalok kiinduló pont Budapest.
Privátban megbeszéljük! Puszi pacsi mindenkinek!
Víz gáz fűtésszerelést vállalok! És bármi barkácsolást hölgyeknek és
pároknak! Fizetés természetben!
Szombat vasárnap fuvart is vállalok kiinduló pont Budapest.
Privátban megbeszéljük! Puszi pacsi mindenkinek!
Nyiregyhaza-Debrecen körül fuvart vállalok lányok-pároknak. Lábfétises fiú vagyok beérném szép női lábak kényeztetésével.