Paks -onTolna-n karosszéri lakatost keresek, Fizetés természetben.
Sziasztok!
Festésben, mázolásban, tapétázásban tudnék segíteni Budapesten vagy a környéken.
Festésben, mázolásban, tapétázásban tudnék segíteni Budapesten vagy a környéken.
butor összerakást vallalok
Sziasztok.
Villanyszerelést vállalok Komárom-Esztergom, illetve Pest megyében.
Villanyszerelést vállalok Komárom-Esztergom, illetve Pest megyében.
Sziasztok, néhány szexi neccruha keresi új gazdáját, belevaló hölgy személyben, budapesten

Festést,felújítást vállalok
Zala megye és környékén Párnak asztalos munkákban segíthetek (bútorozás, belső építészet, felújítás)...
Ráckevén nyaraló kiadó fizetés természetben pároknak és hölgyeknek 3 szoba fürdő nappali zárt kertel közvetlen a duna melett
Szia mi pár vagyunk érdekelne a dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 28. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 20:16
Törölt felhasználó (3898512)

Sziasztok! Gyulán igényes nyaraló pároknak, hölgyeknek! Fizetést esténként megoldjuk

Szia
Mindkét érdekelne. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 28. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 20:16
Mindkét érdekelne. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 28. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3898512)

Sziasztok! Gyulán igényes nyaraló pároknak, hölgyeknek! Fizetést esténként megoldjuk

Barkács munkára kapható vagyok Bpn és környékén. Írj priv.
Sziasztok pároknak hölgyeknek burkolást vállalok .. segédanyagba is tudok segíteni...
Számítógép, wifi hálózat, laptop, tablet javítás, vírusmentesítés, adatmentés. Ezekkel tudok szolgálni, teljes diszkrécióval. Fizetés természetesen természetben. Ha odaérek és nem vagyok szimpatikus, simán megmondhatod és távozom
/amúgy szerintem rendkívül szimpi férfi vagyok
/
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez
)

Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez

Sziasztok, új vásárlás miatt feleslegessé vált tökéletesen működö laptopom keresi új gazdáját.
Sziasztok! Budapest és Pest megyében esetleg30km vonzáskörben
Víz gáz fűtésszerelést vállalok! És bármi barkácsolást hölgyeknek és
pároknak! Fizetés természetben!
Szombat vasárnap fuvart is vállalok kiinduló pont Budapest.
Privátban megbeszéljük! Puszi pacsi mindenkinek!
Víz gáz fűtésszerelést vállalok! És bármi barkácsolást hölgyeknek és
pároknak! Fizetés természetben!
Szombat vasárnap fuvart is vállalok kiinduló pont Budapest.
Privátban megbeszéljük! Puszi pacsi mindenkinek!
Sziasztok. Lakás takarítást vállalok Budapesten vagy környékén.

sziasztok Fotós vagyok! művészi akt, glamour, fehérneműs stb fotózást vállalok ingyen, kötötségek nélkül!! keresek modelleket és lelkes jelentkezőket! erotikus akt képsorozat ha szeretnétek csak a részetekre lesznek a képek! várom a jelentkezőket.
Kisebb villanyszerelés, bútor összeszerelés stb. Komárom megye. Tata-Komárom-Tatabánya vonalon. Bi vagy kiváncsi heteronak is
Fizetség ha a számba adod

Sziasztok Győr moson Sopron megyei pasi vagyok festő vagyok Kapuváron lakom hölgyeknek ki festenék bármit amit kell szobát kaput stb
Keress bátran fizetés természetben megoldott puszika
Keress bátran fizetés természetben megoldott puszika