Sziasztok !!! Saját autókereskedésem van és autó szerviz kozmetika stb . Minden autóval kapcsolatos dologban tudok segíteni pl szerviz , fényezés, okmányokkal kapcsolatban. FIZETÉS természetben csak párok jelentkezését várom .
Budapesten vagy körzetében mindenféle barkács munkát vállalok, igényes kivitelezéssel. Víz-gáz, villany, bútor szerelés, festés, burkolás, stb. Fizetés a fentiek szerint. Írj priv.
Lakossági klíma tisztítás “klímásként” hölgyeknek/pároknak. Férfiak nem!!!! 36 éves jóképű sármos pasi. Pest megye
Még garis volt nem került semmibe.
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok.autó fényezésben,autó polírozásban,fényszoró polirozásban segítek lányoknak,pároknak zala megye,keszthely környékéről.keress privátban ha kellenék.
Telefont adnék hölgynek vagy párnak privátban várom az üzeneteket !
Pálmát keresünk
..
..
Egy kicsit többért benne lennék a dologban.
(Ez egy válasz miegypar üzenetére (2023. 06. 17. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 17. szombat 08:39

Sziasztok! Egy csini bikiniért cserébe, feladhatod az új rucit. Csak a vizuális élményekért (Békés Megye)
Budapesten keresek fűtés szerelőt radiátor cserehez.
Ellenszolgáltatás megegyezés szerint
Ellenszolgáltatás megegyezés szerint
Komarom Esztergom megyeben villanyszerelés hölgyeknek
Ezenkívül 6db-os pohár készlet: üdítős, sörös, illetve korsó.
Hölgynek vagy párnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 13. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 13. kedd 12:32
Hölgynek vagy párnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 13. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4705932)

Van egy mikrohullámú sütőm amit szívesen felajánlok.. Privátban írj.
Riaszto telepítés foglalkozik valaki?
Mond! Csak ne az legyen, hogy állítsam ballisztikus pályára!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor az szívás.
(Ez egy válasz Rusty993 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 06:59

Szia nekem a 51 csinálta és szervíz meg proci csere volt a megoldása.
Szia nekem a 51 csinálta és szervíz meg proci csere volt a megoldása.
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 06. 17. szombat 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Villanyszerelési munkákat, lapraszerelt termékek összerakását, javítását vállalom Debrecen és környékén!
Villanyszerelési munkákat, lapraszerelt termékek összerakását, javítását vállalom Debrecen és környékén!
Én tudom a megoldást!
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2023. 06. 17. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Víz-gáz-fűtés szerelést, gázkazán javítást, karbantartást vállalok párok és hölgyek részére Borsod megyében.
Iphone 6 Plus fehér színű telefonom csinos lánynak, vagy pár hölgy tagjának ajándékoznám. "fizetés természetben" Szombathely +50 km körzetében el is viszem. privátban írj légyszives
power & hang le pár másodpercig?
(Ez egy válasz Szépmakk2 üzenetére (2023. 06. 17. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)