Mátrában van egy nyaralóm. Szívesen kiadnám hölgyeknek, pároknak.
Privátban írjatok!
Privátban írjatok!
Huawei P50 pro 1 éves alig használt telefonom hölgynek adnám. Fizetés természetben
Jogi segítségnyújtás, végrehajtás, peres képviselet, szerződések átnézése, bontó perek, vagyonjogi kérdések: fizetés természetben asszonyoknak, nőknek.
Villanybojler javítása, tisztítása.
Sátoraljaújhelyben vagy a Zemplénben töltenél/ töltenétek pár napot, egy éjszakát?
Aludj/ aludjatok nálam! Csak nők, illetve párok!
Fizetés természetben!
44 éves hetero ffi vagyok
Aludj/ aludjatok nálam! Csak nők, illetve párok!
Fizetés természetben!
44 éves hetero ffi vagyok
Mindenhez is értő, fiatal 34 éves átlagos testalkattal rendelkező ápolt, igényes srác vállal ház körül felmerülő munkát. Fizetés természetben. Keress bátran!
Huawei P50 pro 1 éves alig használt telefonom hölgynek adnám. Fizetés természetben
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya)keress bátran,fizetès termèszetben
Klímatisztításhoz keresek szakembert
Masszírozni szerető férfit keresek délelőtt napközben akinek helye is van. Többit priviben.
Bocsánat buvo hely
Buvo hölgynek pának Alsónémedin
Kecskemét és környékén klímatisztítást, vizes munkákat vállalok

Samsung QN5595B Oled tv ado párnak vagy csinos hőlgynek fizetés természetbe
Sziasztok. Autoklima töltèst pest megyében vàllal valaki?
Komarom Esztergom megyeben villanyszereles,boyler javitas hölgyeknek,kert körüli kisebb munkák,privát üzenetet küldj,fizetes termeszetben
Asztalos munkák. Illetve beépíthető mosogatógép 45 cm es. Keresi gazdáját. Maszsàzs órákon át.minden más is.
.
.
Ezermester vagyok. Privátban keress
Pécsen hetero fehér pár keres asztalost előszoba bútor gyártásra! Többit privátban.
Masszírozni szerető férfit keresek délelőtt napközben Budapesten.