Sziasztok. Valakinek lenne 7 személyes kocsija?
Sziasztok !Autòszerelőt keresek aki kiolvasnà az autò hibàjàt. Fizetès megegyezés szerint.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Hároméves gázkazán karbantartására keresek bi vagy kiváncsi hetero szakembert. Fizetés orálban
Tata

Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok. A hölgy részére szívesen állok rendelkezésre masszőrként
(Ez egy válasz Kukismuki1 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 14:22

Masszírozni szerető férfit keresek délelőtt napközben Budapesten.
Laptop szervízes van itt?
Csak üzenetben írj!
Autó vásárlás előtt álsz? Te kinézed! Én átvizsgálom! Csak hölgyeknek! Fizetés természetben!
Miskolcon és környékén kisebb villanyszerelési munkát vállalok, elsősorban hölgynél. Végzett villanyszerelő vagyok, nem csak barkácsolok. A fizetségben megegyezünk.
Üdv: egy minden tekintetben megbízható szaki.
Üdv: egy minden tekintetben megbízható szaki.
Irtam privit....
(Ez egy válasz normalis_bp üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.. Siófokon nem tud valaki olcsóbban airbnb lakást, közel a parthoz (nem kilométerek)...részeltek megbeszélném , elvileg 07.22-i hétvégére kellene...
Hajdu Bihar környéken keresnénk egy apartmant vagy barmi ilyesmit 1-2 napra a párommal. Fizetes természetben (21L)
Sziasztok
Festéshez keresek szakembert.... kis lakas (30 m2), kis konyhájánka max szoba fehér festése.
Ugyanitt konnektor helyrerakása (igen, nincs hozzá eszközöm). köszönöm. csak BP.
Festéshez keresek szakembert.... kis lakas (30 m2), kis konyhájánka max szoba fehér festése.
Ugyanitt konnektor helyrerakása (igen, nincs hozzá eszközöm). köszönöm. csak BP.
mikor ok?
(Ez egy válasz kanosman üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten intim borotválásban valaki ügyes?
Mikor szeretnéd hogy megcsináljam?
(Ez egy válasz normalis_bp üzenetére (2023. 07. 08. szombat 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 09:02

Sziasztok
Sziasztok!
Számítógépes gépjármű diagnosztika, hibakód olvasás, kalibrálás!
Ebben a kategóriában, csak nőknek!
Számítógépes gépjármű diagnosztika, hibakód olvasás, kalibrálás!
Ebben a kategóriában, csak nőknek!
Szia! Írjál ránk légy szíves
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 07:51
Törölt felhasználó (4558612)

Lakhatást biztosítók külön családiházban. Ha érdekel keress.
Vízvezeték szerelés,javítás hölgyeknek,pároknak!Írjatok,ha komolyan gondoljátok,részletek privátban!