Egerben szoba festést és glettelést vállalok. Repedések javítását is.
Minden hétköznap Győr-Budapest-Győr útvonalon csatlakozhat hozzám hölgy esetleg pár.
Sziasztok. Budapesten lakásban előforduló javítgatásokban, barkâcsolásokban tudok segíteni. De ha komolyabb munkálatokról van szó azt is megbeszélhetjük. Írj privát.
Sziasztok! Balatonon jövő héten pár napra szállást keresünk egy potens férfinél,mi egy 40-es párocska vagyunk,szép csinos hölggyel.Privátban kérném az üziket,telefonszámmal ha lehetséges,úgy könnyebb a kommunikáció.Szép napot.
Kömüves munka illetve hàz körüli munkàt el végzek hölgyeknél
Sziasztok! Számítógépes gépjármű diagnosztika, hibakód olvasás, kalibrálás.
Az én páromnak is jó lett volna az egyik. De még csak válaszra sem méltatott minket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 10:28
Törölt felhasználó (4445962)

Szia, páromnak jó lenne.
Szia, páromnak jó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 19. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 20:54
Törölt felhasználó (4654163)

Ebben a melegben kifejezetten jól jön egy szellős ruha..

Egerben kisebb szobák, kamrák festését glettelését és hibák javítását vállalom. Keressetek bizalommal.
Ebben a melegben kifejezetten jól jön egy szellős ruha..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 11. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 19:21

Törölt felhasználó (4654163)

Sziasztok, szexi neccruhák keresik hölgy tulajdonosukat budapesten!

Depeche Mode koncertjegy vkinek? 07.28 Csak hölgyek!
Hölgyeknek tetszőlegesen kiválasztott helyre fuvart vállalok. Kisebb csomagokat is tudok szállitani. Fizetés természetben!
Sziasztok! Apróbb viz szerelési munkát vállalnék hölgynek vagy párnak. Fizetés természetben!
Sziasztok, fuvarokat vállalnék Pest megyében.fizetés természetben.
Kisebb Villanyszerelés Budapesten
Hölgyeket vinnék autóval bárhova,illetve otthoni dolgokban segítenék! Szerelés,karbantartás...stb!
Debrecenben keresünk Mosogatógép szerelőt. Privátban írj kérlek!
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya)keress bátran,fizetès termèszetben
Autó vásárlás előtt álsz? Te kinézed! Én átvizsgálom! Fizetés természetben, csak hölgyeknek! Csak üzenetben írj,
holnap, júli 19-én valaki utazik Bp-ről Balaton felé?