Vasárnap szállás Pesten?nejem rendezi a számlát
Horvátország! NYARALÁS!
Aktuális partnerem visszamondta az utat, így egy max 50 éves nőt keresek partnerek
Augusztus 21-augusztus -27.iha csak 2-3napra tudsz jönni akkor is jelentkezz, hozlak viszlek, az is jobb mint egyedül tölteni az egész hetet.
29 éves srác vagyok, 180/85kg
Jóképűnek mondott.
(Természetesen mindent én állok)
Aktuális partnerem visszamondta az utat, így egy max 50 éves nőt keresek partnerek
Augusztus 21-augusztus -27.iha csak 2-3napra tudsz jönni akkor is jelentkezz, hozlak viszlek, az is jobb mint egyedül tölteni az egész hetet.
29 éves srác vagyok, 180/85kg
Jóképűnek mondott.
(Természetesen mindent én állok)
Szia, írtam üzenetet.
(Ez egy válasz bi.ke.fi üzenetére (2023. 08. 18. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 07:34

Sziasztok! Van valaki veszprémben aki elég ügyes és ki tudna nekem cserélni a bojleren egy szelepet és a fűtőszálat? Férfi vagy nő is segíthet
25/f

Nagykanizsán keresek,olyat aki tudna helyet biztosítani szextalálkozóhoz.
Sziasztok! Van valaki veszprémben aki elég ügyes és ki tudna nekem cserélni a bojleren egy szelepet és a fűtőszálat? Férfi vagy nő is segíthet
25/f

Tüzifa nagyobb mennyiségben fizetés természetben
Nyiregyháza és környékén házimunkát keresek fizetés természetben
Veszprémi albérlet keresésben segítek nőknek .
Sziasztok!
Holnap éjszakára egy nap szállást keredek Fonyód környékén!Természetesen fizetek érte!Remélem tud valaki segíteni!Köszönöm előre is!
Holnap éjszakára egy nap szállást keredek Fonyód környékén!Természetesen fizetek érte!Remélem tud valaki segíteni!Köszönöm előre is!
Festőt keresek SOS...nagyon kis munka..tisztasagi festes kis lakas..és annak is a konyhaja csak... BP...
Informatikai szolgáltatások, Notebook gyorsítás, tiszítás, újratelepítés, vírusírtás, szervíz, tanácsadás és segítségnyújtás szakértőtől, Budapesten. Kölcsönös szimpátia alapján, Lányoknak/Nőknek természetben fizetés lehetséges! Keress bizalommal!

Én nem kereshetek? Csak kínálhatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 12. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 08:10
Törölt felhasználó (4709800)

...erre biztos ráugranak páran...
Sziasztok regisztrált villanyszerelő van itt Debrecen vagy környékén?
Beépíthető sütő beépíthető hűtő szárítógép keresi gazdáját. Fizetés természetben többszöri is.
Kisebb Villanyszerelés Budapesten.
Festést, glettelést és hiba javítást vállalok. Fűnyírás, kert rendezés, háztartásban besegitek. Eger és környéke. Keressetek bizalommal. A többit megbeszéljük.
Làmpapolìrozàs hölgyeknek, pàroknak kukkolàsèrt cserèbe, lehettek idősebbek is, hàzhoz megyek,.
18 karátos, Arany.
(Ez egy válasz akoska1104 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 23:16

Sziasztok. Lenne itt hölgy tag akinek kellene egy 7,6 grammos arany pecsét gyűrű? Értelmes cserét plusz természetbeni juttatás érdekelne de minden lehetőséget meghallgatok.
Sziasztok. Lenne itt hölgy tag akinek kellene egy 7,6 grammos arany pecsét gyűrű? Értelmes cserét plusz természetbeni juttatás érdekelne de minden lehetőséget meghallgatok.
Telefont adnék hölgynek vagy párnak privátban várom az üzeneteket !