Hölgynek, párnak kisebb Ácsmunkák. Privátban beszélgessünk...
Sziasztok. Festő valakinek ? Bács kis kun megye déli része...
Egerben keresek építőiparban jártas szakembert akihez frissen vizsgázottként elmehetnék tapasztalatot szerezni! Szakmám: szobafestő. Privatban jelentkezz és megbeszéljük a részleteket.
Jó állapotban lévő szines tv.ajánlok valakinek fizetés megbeszéljük.
Jó állapotban lévő szines tv.ajánlok valakinek Nyiregyháza és környéke,fizetést megbeszéljük.
Írtam!
Írtam!
(Ez egy válasz janoos19510911J üzenetére (2023. 08. 25. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 10:11
Jó állapotban lévő szines tv.ajánlok valakinek Nyiregyháza és környéke,fizetést megbeszéljük.
Sziasztok! Fűtés előtti gázkészülékek karbantartása, hölgyeknek,pároknak!
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Zala megye és vonzáskörzetében asztalos bedolgozna Hölgynek/ párnak. Privátban egyeztessünk....
Sziasztok!
Autók lakások ózonos fertőtlenítését és villanyszerelést vállalok.
Hívjatok bizalommal.
Fizetés természetben.
Autók lakások ózonos fertőtlenítését és villanyszerelést vállalok.
Hívjatok bizalommal.
Fizetés természetben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4654163)
Sziasztok, hölgy részére szexi neccruhák várakoznak
Népliget mellett 3 hónapra 4 szobás lakás egyik szobája kiadó. Kölcsönös szimpátia esetén részleteket megbeszéljük
Mezőgazdaságban dolgozó, gazdálkodót keresek
Robogót adnèk hölgynek,párnak.
Vízvezetékszerelés,javítás!Somogy,Zala,Baranya,Tolna legfőképpen,de minden megbeszélés kérdése!
Megbízható szaki vagyok,keress bátran!Privátban a részletek!
Megbízható szaki vagyok,keress bátran!Privátban a részletek!
Egerben keresek építőiparban jártas szakembert akihez frissen vizsgázottként elmehetnék tapasztalatot szerezni! Szakmám: szobafestő. Privatban jelentkezz és megbeszéljük a részleteket.
Autó javítás mesterfokon! Egy kis olajozás hölgyeim?
Ikeából kanapét elhozni fizetés meg beszéljük
Számítógép, wifi hálózat, laptop, tablet javítás, vírusmentesítés, adatmentés. Ezekkel tudok szolgálni, teljes diszkrécióval. Fizetés természetesen természetben. Ha odaérek és nem vagyok szimpatikus, simán megmondhatod és távozom /amúgy szerintem rendkívül szimpi férfi vagyok/
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez

vazelinator

Cloe