Vasárnap Budapest- Miskolc- Szerencs útvonalon utazom hölgyet vagy párt szívesen elvínék.
Holnap Budapestrol Miskolcra utazom, hölgyet szivesen vinnék.....
iPhone 12 pro hibátlan gazdáját keresi hölgynek ,vagy párnak ajándekoznám
Sziasztok
Hölgyeknek vállalok asztalos munkákat és javítást Budapest és környékén, fizetés természetben...
Hölgyeknek vállalok asztalos munkákat és javítást Budapest és környékén, fizetés természetben...
Számítógép, wifi hálózat, laptop, tablet javítás, vírusmentesítés, adatmentés. Ezekkel tudok szolgálni, teljes diszkrécióval. Fizetés természetesen természetben. Ha odaérek és nem vagyok szimpatikus, simán megmondhatod és távozom /amúgy szerintem rendkívül szimpi férfi vagyok/
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez
Ez a szakmám is, így nem egy műkedvelő nyúl a gépedhez

Sziasztok. Villanyszerelést valalok Pécs és környékén. Regisztrált szerelő vagyok.. írjatok privathba
megunt szexujságokat keresek.fizetés akár természetben is lehet

Új Apple AirPods pro vezetéknélküli fülhallgatót hölgynek adnám
Szőnyeg,autó kárpit tisztítás Hatvan és 60-70km-es körzet...
Sziasztok! Veszprémben autójavítást vállalok hölgyeknek vagy pároknak! Kisebb javítást/olaj/fékcsere akár használt illatos bugyiért cserébe is!
Ma éjjel Gyöngyösön és környékén fuvart vállalok, fizetés természetben

Ács, párnak, hölgynek! Privátban...
Pápa és környékén alkalmi munkát keresek. Fizetési megegyezés kérdése.Minden megoldás érdekel.
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben
angol és matematika korrepetálás tatabánya és környékén, privi
Tüzifa,Szeged környékén hölgynek,kor,alkat mellékes.
Napközben budapesten szoba kiadó párnak vagy hölgynek. Fizetés természetesen természetben
Sziasztok!
Szobafestőt keresünk kisebb glettelési munkára. Székesfehérvár és környékéről. Kóklerek,youtube-on tanult önképzők kíméljenek. Átlagos együtt élő pár vagyunk. Fizetés természetben.
Szobafestőt keresünk kisebb glettelési munkára. Székesfehérvár és környékéről. Kóklerek,youtube-on tanult önképzők kíméljenek. Átlagos együtt élő pár vagyunk. Fizetés természetben.
Domináns hölgynél vagy párnál festésben, parkettázásban, bútor összeszerelésben segédkeznék Budapesten.
Sziasztok. Asztalos munkák párnak hölgynek anyukának. Lehet kis illetve nagy megrendelés. Konyhabútor ajtó ablak beépítés stb. Fizetés természetben. További kedvezmények személyesen.