MINIKOTRÓ.
Balaton déli partjánál,csak pároknál földmunka,tereprendezés,tuskók kiszedése
Balaton déli partjánál,csak pároknál földmunka,tereprendezés,tuskók kiszedése
Szobafestésben segítenék Hölgyeknek , pasiknak .
Belvárosi apartman kisebb karbantartási feladataira keresek, igényes, potens ezermestert. Izgalmakkal teli karbantartás

Asztalos munkát vállalok Budapesten és környékén happy finishhel

Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Írtam nektek hogy én festő vagyok. Messze vagyok talán?
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Festőt és burkolót keresnénk.
Sziasztok! Hölgyeknek fuvar Fejér-megyében.
megunt szexjságokat,szex dvd.ket keresek.fzetés megegyezés szerint
Van egy szupi Lenovo L440 laptopom. Hölgynek felajánlom. Ha érdekel írj és megbeszéljük.
Budapesten keresek mosógép szerelőt
Vízvezeték,fűtés,gáz szerelés,javítás Somogy,Zala,Baranya.Hölgyek,párok szívesen segítek!Részleteket privátban.
Klima tisztitás,karbantartást vállalok.
Írtam privátban neked elérhetőségemmel együtt keress bátran !!!Szép napot neked !
(Ez egy válasz fembp üzenetére (2023. 09. 30. szombat 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 10:19

Sziasztok... festőt keresek, első körben felmérni . Egy kis lakas, kis konyha és közlekedő tisztasagi festése. Kb. 1 napos max munka, de nekem se eszköz, se ingerenciam ra...Diszkréten.. Bpen..köszönöm
Sziasztok! Tiszaújváros környékén mosógép javítását vállalom,illetve kerti kisgépek ,valamint elektromos kerékpár,az autódon kissebb javítást is elvégzem. Ugyanitt egy 22"-os monitor is gazdát keres. Fizetés természetben. Nincs nagy igényem keress bátran. Kor,alkat nem számít.
Hölgyet, nőt, lányt, feleséget masszíroznék. Többit privátban
Bp. VIII. ker. -ben egy vasajtóra kellene felhegeszteni zsanérokat.
Hegesztő eszközökkel és szakértelemmel rendelkező jelentkezzen !
(Akinek esetleg ismerettségében lenne ilyen, az is jelezzen legyen szíves !)
Hegesztő eszközökkel és szakértelemmel rendelkező jelentkezzen !
(Akinek esetleg ismerettségében lenne ilyen, az is jelezzen legyen szíves !)
Sziasztok... festőt keresek, első körben felmérni . Egy kis lakas, kis konyha és közlekedő tisztasagi festése. Kb. 1 napos max munka, de nekem se eszköz, se ingerenciam ra...Diszkréten.. Bpen..köszönöm
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagyon extrém esetben fiúknak) gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Légtechnikában(szellőztető rendszer, légcsatorás központi klíma), Vízszerelésben.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Felsőfokú matekhoz (függvények, integrálás) és statisztikához értő embert keresek lehetőség szerint Pécsen, olyat aki rá is ér. Ha esetleg csak online működne az sem baj, de úgy nem kivitelezhető a fizetés természetben.