Festés gletelès asztalos munkák. Burkolás. Parketta fektetes csiszolás. Gipszkarton szerelés.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Közbeszerzés mi?
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki kér segítséget?
Egyenlőre az ajánlatokat bírálják el
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem sem írtak vissza
(Ez egy válasz vazarelli80 üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen és környékén villanyszerelést valalok. Mérőhely belső épület villamossági munkák stb..
MINIKOTRÓ.
Balaton déli partjánál,csak pároknál földmunka,tereprendezés,tuskók kiszedése
Balaton déli partjánál,csak pároknál földmunka,tereprendezés,tuskók kiszedése
Szobafestésben segítenék Hölgyeknek , pasiknak .
Belvárosi apartman kisebb karbantartási feladataira keresek, igényes, potens ezermestert. Izgalmakkal teli karbantartás

Asztalos munkát vállalok Budapesten és környékén happy finishhel

Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Írtam nektek hogy én festő vagyok. Messze vagyok talán?
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Festőt és burkolót keresnénk.
Sziasztok! Hölgyeknek fuvar Fejér-megyében.
megunt szexjságokat,szex dvd.ket keresek.fzetés megegyezés szerint
Van egy szupi Lenovo L440 laptopom. Hölgynek felajánlom. Ha érdekel írj és megbeszéljük.
Budapesten keresek mosógép szerelőt
Vízvezeték,fűtés,gáz szerelés,javítás Somogy,Zala,Baranya.Hölgyek,párok szívesen segítek!Részleteket privátban.
Klima tisztitás,karbantartást vállalok.