Hölgyet, nőt, lányt, feleséget masszíroznék. Többit privátban
Sziasztok! Tiszaújváros környékén mosógép javítását vállalom,illetve kerti kisgépek ,valamint elektromos kerékpár,az autódon kissebb javítást is elvégzem. Ugyanitt egy 22"-os monitor is gazdát keres. Fizetés természetben. Nincs nagy igényem keress bátran. Kor,alkat nem számít.
Írtam privátban neked elérhetőségemmel együtt keress bátran !!!Szép napot neked !
(Ez egy válasz fembp üzenetére (2023. 09. 30. szombat 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 10:19

Sziasztok... festőt keresek, első körben felmérni . Egy kis lakas, kis konyha és közlekedő tisztasagi festése. Kb. 1 napos max munka, de nekem se eszköz, se ingerenciam ra...Diszkréten.. Bpen..köszönöm
Klima tisztitás,karbantartást vállalok.
Vízvezeték,fűtés,gáz szerelés,javítás Somogy,Zala,Baranya.Hölgyek,párok szívesen segítek!Részleteket privátban.
Budapesten keresek mosógép szerelőt
Van egy szupi Lenovo L440 laptopom. Hölgynek felajánlom. Ha érdekel írj és megbeszéljük.
megunt szexjságokat,szex dvd.ket keresek.fzetés megegyezés szerint
Sziasztok! Hölgyeknek fuvar Fejér-megyében.
Festőt és burkolót keresnénk.
Írtam nektek hogy én festő vagyok. Messze vagyok talán?
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Asztalos munkát vállalok Budapesten és környékén happy finishhel

Belvárosi apartman kisebb karbantartási feladataira keresek, igényes, potens ezermestert. Izgalmakkal teli karbantartás

Szobafestésben segítenék Hölgyeknek , pasiknak .
MINIKOTRÓ.
Balaton déli partjánál,csak pároknál földmunka,tereprendezés,tuskók kiszedése
Balaton déli partjánál,csak pároknál földmunka,tereprendezés,tuskók kiszedése
Pécsen és környékén villanyszerelést valalok. Mérőhely belső épület villamossági munkák stb..
Nekem sem írtak vissza
(Ez egy válasz vazarelli80 üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyenlőre az ajánlatokat bírálják el
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki kér segítséget?