Építőipari munkák kivitelezése Fejér megyében!
Borsodban fuvart, vagy ház körüli munkában segítenék 60+os hölgyeknek testi örömökért cserébe.
Hölgyeknek fuvar Fejér-megyében!
Sziasztok Debrecenbe idösebb nőket szìvesen fuvaroznék fizetés természetbe.
Sziasztok ! Novembertől egyedülálló (35-50éves ) Férfinak szoba kiadó ! Fizetés Természetben.
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma este/éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ha mentek bulizni és ittatok,ne taxit hívjatok hanem engem! Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Bp és Pest megye!Várom a privát üzeneteket!!
Zoli
Hölgyet vagy Párt fuvaroznék ma este/éjszaka egy kis finomsággal egybekötve!Ha mentek bulizni és ittatok,ne taxit hívjatok hanem engem! Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Bp és Pest megye!Várom a privát üzeneteket!!
Zoli
Sziasztok.
Kedden reggel (okt.31) 7 körül indulás, Budapest-Győr, délután 3 körül vissza.
Pár vagy hölgy?
Kedden reggel (okt.31) 7 körül indulás, Budapest-Győr, délután 3 körül vissza.
Pár vagy hölgy?
Sziasztok, szexi neccruhák keresik új tulajdonosukat Bp-n. Fizetés természetben.. Csak hölgyek!
Sziasztok..utazik valaki Szombathelyről --- Budapest viszonylatban autóval..társulnék vasárnap .... köszi.
Tüzifa gazdát cserélne fizetes Természetben
sziasztok. ha kell jogász szóljatok.
Sziasztok!
Veszprémben, vagy ahhoz közel szívesen segítek hölgyeknek, kőműves, villanyszerelési, vízszerelési, vagy festési munkákban. Fizetés természetben. Üdv, Pali
Veszprémben, vagy ahhoz közel szívesen segítek hölgyeknek, kőműves, villanyszerelési, vízszerelési, vagy festési munkákban. Fizetés természetben. Üdv, Pali
Laptop szervizes van itt?
Sziasztok!
Számítógép vagy laptop szerelés, tunningolás otthonodban.
Számítógép vagy laptop szerelés, tunningolás otthonodban.
Budapesten keresek olyat aki gázkonvektort áttudna nézni
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagyon extrém esetben fiúknak) gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Légtechnikában(szellőztető rendszer, légcsatorás központi klíma), Vízszerelésben.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Ma estere ejszakara keresek szekesfehervaron szallast vagy fuvart, barmilyen ajanlat erdekel, termeszetben fizetnek, irjatok
Asztalos munkák párnak hölgynek anyukának. Ajtó ablak beépítés. Parketta fektetes. Gipszkarton szerelés. Illetve beépítettheto sütő és mosogatógép keresi gazdáját.
Spriccelő farkakat fotóznék, akár párokat is. Budapesten és környékén
Pesten autódiagnosztika,hibakód olvasás,törlés,alkatrész beszerzés,javítás hölgyeknek,pároknak.