Sziasztok! Autójavítást vállalok Veszprémben!
Sziasztok! Autójavítást vállalok Veszprémben!
Villanyszerelés Veszprém környékén
Sziasztok!
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben és vonzáskörzetében hölgynek vagy párnak tudom felajánlani segítségemet.
Számítástechnika, mobil, egyszerűbb házon belüli munkák (villany, festés stb). Fizetés természetben.
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben és vonzáskörzetében hölgynek vagy párnak tudom felajánlani segítségemet.
Számítástechnika, mobil, egyszerűbb házon belüli munkák (villany, festés stb). Fizetés természetben.
Sziasztok ezer mester vagyok keresetek bátran
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Lapostető javítás valakinek?

Helló burkolás festés valakinek? Fizetés csak természetben
Hölgyeknek/pároknak ház körüli munkába,besegítenék, villanyszerelés, informatika,bojler, fűtésvezérlés akár, bp- pest megye nyugati fele és környiéke.
Gazkészülék tisztítás,javítás hölgyeknek,pároknak!Részleteket privátban megbeszéljük!
Idős hölgyeknek házkőrűli munkába besegitenék szexért cserébe, Pécs és környéken
Van egy mikróm. Párnak vagy hölgynek adnám, fizetés természetben.
Sziasztok okt.31 re keresnék egy festőt aki kifestene egy szobát tatabányán fehérre. Sajna az anyagunk elfogyott. Ha nem zavar hogy duci vagyok írj ram
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagyon extrém esetben fiúknak) gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Légtechnikában(szellőztető rendszer, légcsatorás központi klíma), Vízszerelésben.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Sziasztok okt.31 re keresnék egy festőt aki kifestene egy szobát tatabányán fehérre. Sajna az anyagunk elfogyott. Ha nem zavar hogy duci vagyok írj ram
Szia nekem sűrgősen szükségem lenne egy vödör fehér falfestékre. Holnapra vagyis 31- re mert 1- én attkell adnunk az albit és elfogyott amit vettünk. Tatabányai vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 25. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 18:57
Törölt felhasználó (4722652)

Megüresedet november 8 tól 1 hetem szivesen segitenék festésben akár anyagal is fiz természetben
Hmmmm ez érdekes
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 28. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 28. szombat 20:34
Törölt felhasználó (4680429)

Sziasztok ! Novembertől egyedülálló (35-50éves ) Férfinak szoba kiadó ! Fizetés Természetben.
Sziasztok!
Veszprémben, vagy ahhoz közel szívesen segítek hölgyeknek, kőműves, villanyszerelési, vízszerelési, vagy festési munkákban. Fizetés természetben. Üdv, Pali
Veszprémben, vagy ahhoz közel szívesen segítek hölgyeknek, kőműves, villanyszerelési, vízszerelési, vagy festési munkákban. Fizetés természetben. Üdv, Pali
Passzív biszex férfiként olyant keresnék akinek van LCD tévéje eladó. Fizetés természetben. Bármit meghallgatok privátban
Faipari munkat vallalok noknek, paroknak es pasiknak.