1000 mester állna egy hölgy rendelkezésére hosszú távon. Ismerkedés és szimpátia alap!
Sziasztok miben tudok segiteni festö vagyok akár számlával is ha kellene
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Festőt keresünk
Asztalos munkák párnak hölgynek anyukának. Mindent is megjavitok megcsinálok.
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Autólàmpa polìrozàs kukkolàsèrt cserèbe?
Kedves Hölgyek, asztalos munkát javítást vállalok, fizetés természetben
Valóban masszázshoz értő és tudó férfit keressünk ma délutánra.
Sziasztok! Klíma javításhoz keresnénk szakembert Érdről.
Mátészalka és környéken Villanyszerelés, víz szerelés fizetés természetben!! Autóalkatrész unix!
gps keresi hölgy gazdajat
Kiváló állapotú Samsung telefon keresi nő gazdáját.
Válaszokat privin kérek.
Válaszokat privin kérek.
Asztalos munkát és javításokat vállalok Pest megyében hölgyeknek, fizetés természetben...
Villanyszelés hölgyeknek pároknak fizetni természetben
Sziasztok, szexi ruhadarabok várják új, hölgy tulajdonosukat Bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok! Képek az adatlapomon, még több kép privátban. Csak hölgyek!
Békéscsaba és környéken hölgyeknek villanyszerelés
Szép napot! Ma dél körül, ha valaki autózna velem Egerből Debrecenbe, írjon nyugodtan!

sziasztok.irodai lenovo asztali számitógép keresi új gazdáját.i5 4440provi 4gb ram,win10.
INGYEN oda adom egyedül álló anyukának,vagy kis gyerekes párnak.hátha hasznát tudja venni.működik.csak keszthely környékén.privátban jelentkezzen ha van rá igény
INGYEN oda adom egyedül álló anyukának,vagy kis gyerekes párnak.hátha hasznát tudja venni.működik.csak keszthely környékén.privátban jelentkezzen ha van rá igény
Matematika korrepetálás
érd. priviben

Sziasztok tokeletesen mukodo Samsung androidos telefon ha valakit erdekell,Hadubiharban szivesen adom fizetes termeszetben