Elektromos kapu bekötsében tudna valaki segíteni ?
Sz.

Sz.
Profi felszereléssel, fotósként vállalok akt, boudoir, shibari, vagy egyéb szex témában fotózásokat. Fotóstúdióban/szabadban, szinte bármilyen helyszínen.
Elsősorban Budapesten dolgozom, de megoldható az utazás.
Szívesen fotózom a visszafogottabb, akt és boudoir sorozatoktól, az extrémebb témákig bármit.
Ha szeretnél képeket a profilodba vagy privát használatra, akár szólóban, akár a partnerrel, írj egy üzenetet és megvalósítjuk az ötleteidet, akkor is ha specifikus elképzeléseid vannak.
Fontos: A fotózás csak fotózás, nem keresek szexpartnert.
Diszkráció: 100%-ban a Te szabályaid szerint készülnek a képek, akár saját memóriakártyára.
Erik
Elsősorban Budapesten dolgozom, de megoldható az utazás.
Szívesen fotózom a visszafogottabb, akt és boudoir sorozatoktól, az extrémebb témákig bármit.
Ha szeretnél képeket a profilodba vagy privát használatra, akár szólóban, akár a partnerrel, írj egy üzenetet és megvalósítjuk az ötleteidet, akkor is ha specifikus elképzeléseid vannak.
Fontos: A fotózás csak fotózás, nem keresek szexpartnert.
Diszkráció: 100%-ban a Te szabályaid szerint készülnek a képek, akár saját memóriakártyára.
Erik
Sziasztok! Heti 2-3 nap ingázok Szeged és Budapest között. Útitársam, vagy útitársaimat keresem lányok/asszonyok, vagy párok személyében. Elvárás: beszélgessünk egy jót, minden más majd kialakul... Ha valakit érdekel privát üzenetben jelezze.
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyében lapra szerelt bútor össze szerelése, falfúrás, vésésben tudok segíteni hölgynek, párnak. Fizetés természetesen természetben.
Sziasztok!
Számítógéppel, laptoppal kapcsolatos problémákkal állok rendelkezésére bárkinek!
Újra kellene telepíteni? Esetleg beadandót kellene csinálnod? Vagy netán informatikából érettségizik a gyereked és felkészítésre lenne szüksége? Keressetek bizalommal bármilyen kérdés esetén!
Számítógéppel, laptoppal kapcsolatos problémákkal állok rendelkezésére bárkinek!
Újra kellene telepíteni? Esetleg beadandót kellene csinálnod? Vagy netán informatikából érettségizik a gyereked és felkészítésre lenne szüksége? Keressetek bizalommal bármilyen kérdés esetén!

Budapesti apartman kisebb karbantartásához keresek ezermestert. Kerek formás tangás popsi vár

Kicsit drága dolog,nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 17:37
Törölt felhasználó (4704825)

Sziasztok,
Feleslegessé vált iphone 15 pro telómat felajánlanám hölgynek......természetben történne a fizetés.
Privát üzenetet várok.
További szép napot
Feleslegessé vált iphone 15 pro telómat felajánlanám hölgynek......természetben történne a fizetés.
Privát üzenetet várok.
További szép napot
Mosogatógép és szárító gép keresi gazdáját.
1000 mester állna egy hölgy rendelkezésére hosszú távon. Ismerkedés és szimpátia alap!
Sziasztok miben tudok segiteni festö vagyok akár számlával is ha kellene
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Festőt keresünk
Asztalos munkák párnak hölgynek anyukának. Mindent is megjavitok megcsinálok.
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Autólàmpa polìrozàs kukkolàsèrt cserèbe?
Kedves Hölgyek, asztalos munkát javítást vállalok, fizetés természetben
Valóban masszázshoz értő és tudó férfit keressünk ma délutánra.
Sziasztok! Klíma javításhoz keresnénk szakembert Érdről.
Mátészalka és környéken Villanyszerelés, víz szerelés fizetés természetben!! Autóalkatrész unix!
gps keresi hölgy gazdajat
Kiváló állapotú Samsung telefon keresi nő gazdáját.
Válaszokat privin kérek.
Válaszokat privin kérek.