Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Karácsonyi bevásárlásban, gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Légtechnikában(szellőztető rendszer, légcsatorás központi klíma), Vízszerelésben.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Sziasztok! Informatikai érettségiben, programozásban és hálózati ismeretekben való felkészítést, korrepetálást vállalok!
Informatika diplomával rendelkezem, jelenleg mestert csinálom!
Keressetek bizalommal!

Informatika diplomával rendelkezem, jelenleg mestert csinálom!
Keressetek bizalommal!
Viz fűtés szerelés veszprém megye, pároknak, hölgyeknek!
Hölgyeknek / pároknak masszázs Baranyában
Szia! Felsőfokú matematika érdekelne. Írj!
(Ez egy válasz totonika üzenetére (2023. 12. 22. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 19:18

Pécs és vonzáskörzetében vállalnék informatikával és matematikával kapcsolatos tantárgyakban, vizsgákban felkészítést a legmagasabb szintig kölcsönös szimpátia esetén. Informatikai eszközök karbantartását is vállalnám (okos eszközöktől kezdve) ugyancsak kölcsönös szimpátia esetén.
Sziasztok, szexi ruhadarabok várják új, hölgy tulajdonosukat Bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok! Képek az adatlapomon, még több kép privátban. Csak hölgyek!
Masszázs, intim masszázs hőlgyeknek, pár hőlgy tagjának. 45éves, igényes, egyedülálló pasi. Győr
Sziasztok!
Automentés szállitás hölgyeknek....vagy pároknak heteró alapon fizetéssel......
Automentés szállitás hölgyeknek....vagy pároknak heteró alapon fizetéssel......
Sziasztok! Feleslegessé vált laptopomat szívesen felajánlanám hölgynek vagy párnak! A részletekért privátban érdeklődj nyugodtan!
Technika monitor/tv keresi új gazdáját Hölgy személyében.21,6 col,usb,HDMI stb.Jó állapotban van.Fizetés természetben. Privátban írj.
Sziasztok
Karácsonyfa díszítést vállalok….
Veszprém vármegye…
Moto
Karácsonyfa díszítést vállalok….

Veszprém vármegye…

Moto
Villanyszerelés Veszprém környékén
Tüzifa gazdát cserélne fizetés természetben
Pécs és vonzáskörzetében vállalnék informatikával és matematikával kapcsolatos tantárgyakban, vizsgákban felkészítést a legmagasabb szintig kölcsönös szimpátia esetén. Informatikai eszközök karbantartását is vállalnám (okos eszközöktől kezdve) ugyancsak kölcsönös szimpátia esetén.
Maszsàzs órákon át pár hölgy anyuka részére. Fizetés természetben. Illetve asztalos munkák. Bútor szerelés javítás és minden más. Konyha szerelés. Ugyanit mosogatógép és szárító gép keresi gazdáját.
Sziasztok! Mindig is nagyon izgatott az az élethelyzet, amikor a szerelő megérkezik dolgozni egy lakásba és a ház úrnője, kihívóan lenge öltözékben izgatja a szerelő fantáziáját, majd vége az, hogy jól megkúratja magát! Én ilyen szerelő lennék nagyon! Festés, gkartonozás, bútor összeszerelés, csillár felrakás, javítások, klíma tisztítás, segítek! Utazni tudok, jó szerszámom van! A szomszéd asszonyt is Megcsinálom!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Karácsonyi bevásárlásban, gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Légtechnikában(szellőztető rendszer, légcsatorás központi klíma), Vízszerelésben.
Sziasztok!
Két ünnep között van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Két ünnep között van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Sziasztok!
Villanyszerelőt keresünk!Komoly munkáért komoly szolgáltatásért cserébe!Lehetőleg Kalocsa környékéről!
( az sem lenne baj ..ha bisex lenne )
Villanyszerelőt keresünk!Komoly munkáért komoly szolgáltatásért cserébe!Lehetőleg Kalocsa környékéről!
( az sem lenne baj ..ha bisex lenne )
Hello!
Szombat este 7-8 körül indulok Budapestre.
Kinéznék a reptér végére.
Csak odaútra szívesen vinnék valakit, vagy párt. Visszafelé már sajnos nem ok a fuvar.
De a reptérnél is jó lenne valami jó kis élvezetes dolog.
Élveznék egy jót. 50-es pasi vagyok.
Írj privátban ha jönnél, vagy kint lennél.
Szombat este 7-8 körül indulok Budapestre.
Kinéznék a reptér végére.
Csak odaútra szívesen vinnék valakit, vagy párt. Visszafelé már sajnos nem ok a fuvar.
De a reptérnél is jó lenne valami jó kis élvezetes dolog.
Élveznék egy jót. 50-es pasi vagyok.
Írj privátban ha jönnél, vagy kint lennél.