Új air fryer,új gazdáját keresi,hölgy,asszony személyében.
Riaszto telepítés itt a csoportban van?
Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es megfelelo tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretes holgyeknek, paroknak, Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Számítógép PC, laptop karbantartást vállalok. Sopron és környékén. 38F
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Ha rákeresel, láthatod, hogy a regisztrálciós idejénél nincs dátum! Illetve 3 napig levelet sem tud írni, szereintem olvasni sem tudja!
(Ez egy válasz Diszkrét00 üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 11:42

Elnézést a hozzá szólásért,ha valaki tisztelet tudóan válaszol a pisztodra annyit nem érdemel meg hogy válaszoljál én vettem a fáradságot megnéztem az adatlapodat és írtam privátban,egy igent vagy nemet sem válasziltál pedig elolvastad enyit a tiszteletről
Sziasztok. Tiszafüred , Polgár , Egyek , Tiszacsege környékén villanyszerelést vállalok hölgyeknél
Laptop szervízes van itt?
Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba Bécsbe, akár hosszú távú lakhatás! Ha fiatal, egyedülálló lány vagy, aki szereti a szexi fehérneműt!
Sziasztok. Borsodban autószerelést vállalok! Hölgy,pár,férfi egyaránt játszik!
Baranya megyei hölgyeknél villanyszerelést válalok
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziaaztok viz,gáz,fűtes , klima szerelesben tudok segiteni hölgyeknek
Weboldal készítéshez, üzemeltetéshez értő embert keresünk, lehetőség szerint Pécsen, vagy max. 50 km-es körzetében.
A héten is érvényes!
csajok?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2024. 01. 03. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Békés megyei hölgyeknél villanyszerelés, fizetés természetben
Sok szencsét neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 06:57
Törölt felhasználó (4731083)

Sziasztok! Egy csaptelepet kellene cserélni Győrben, természetben fizetnék
Elnézést a hozzá szólásért,ha valaki tisztelet tudóan válaszol a pisztodra annyit nem érdemel meg hogy válaszoljál én vettem a fáradságot megnéztem az adatlapodat és írtam privátban,egy igent vagy nemet sem válasziltál pedig elolvastad enyit a tiszteletről
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 06:57
Törölt felhasználó (4731083)

Sziasztok! Egy csaptelepet kellene cserélni Győrben, természetben fizetnék
Hölgyeknek szívesen segítek bármiben!!!
Sziasztok! Informatika érettségire felkészítésre, programozásban szívesen segítek bárkinek! Jelenleg mester képzés végzek szintén informatikából egyetemen. Keressetek bizalommal!