Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Festett keresünk , Zala
Nem szeretnék össze cuccolni senkivel
(Ez egy válasz csemegekolbi üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én budapesten lakom hozzám johetszu
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2024. 01. 17. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 16:30

Lakhatást keresek Tatabánya és vonzás körzetében fizetés természetben
TATABÁNYA ÉS KÖRNYÉKE
Otthoni munkálatok, ezermester feladatok, vagy ha valamire szükséged van írj privátban.
Otthoni munkálatok, ezermester feladatok, vagy ha valamire szükséged van írj privátban.
Lánynak kocsiját megtankolom, vagy bevásárolok neki!

Weboldal/webáruház/webshop üzemeltetéshez értő embert keresünk lehetőség szerint Pécsen, de ha megoldható máshogy, akkor azt is meghallgatjuk!
Lakhatást keresek Tatabánya és vonzás körzetében fizetés természetben
Családjogi ügyvéd van itt esetleg?
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szobafestést vállalok nőknek és pároknak Budapest és Pest megyében. Több infó privátban.
Kisebb beázás javításához keresek szakembert, szexben cserébe orál, nyalás.
Sziasztok. Baranya megye és környékén villanyszerelést válalok hölgyeknek.
Adóbevallás készítés, könyvelés egyéni vállalkozásnak, adózási kérdések, vállalkozás indítás lebonyolítása. Csak Hölgyeknek! BP és környéke.
Sziasztok!
Pénteken indulok Norvégiába,nincs kedve valakinek jönni?
Szexért cserébe...
Pénteken indulok Norvégiába,nincs kedve valakinek jönni?
Szexért cserébe...
Biztosan
(Ez egy válasz mate7 üzenetére (2024. 01. 13. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Szobafestés szakembertől....

Ezermester!
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.