Sziasztok! Pesten nappali belvárosi kinti amatőr fotozashoz keresek partnert aktív férfi vagy nő személyében! Az én telommal kb 1-2 óra aztán a tied vagyok vagy akar közben is..
Rendszeres erotikus takarításhoz keresek hölgyet Budapesten! Részletekért írj privát üzenetet, és mindent megbeszélünk

Zalai jó méretű normális férfi kisebb festő munkát szivesen elvégezne egy buja hölgynek!
Villanyszerelés gipszkartonozás klíma tisztítás teherautóval szállítás ozonos fertőtlenítés bútor összeszerelés lányoknak pároknak
TATABÁNYA ÉS KÖRNYÉKE
Otthoni munkálatok, ezermester feladatok, bútorösszeszerelés vagy ha valamire szükséged van írj privátban.
Otthoni munkálatok, ezermester feladatok, bútorösszeszerelés vagy ha valamire szükséged van írj privátban.
Asztalos munkák. Ajtó ablak beépítés. Konyha bútor készítés. Minden mást is . Párnak elhanyagolt hölgynek magányos anyukának
Köműves munkát vállaknék hölgyeknél,kortól függetlenül.
Van még néhány darab
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 12. péntek 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 12. péntek 13:46

Törölt felhasználó (4654163)

Sziasztok, szexi ruhadarabokat osztogatnék szexi nőknek Bp-en
Csak nők!

Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
iPhone12 keresi új gazdáját csinos hölgy személyében

Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Festett keresünk , Zala
Nem szeretnék össze cuccolni senkivel
(Ez egy válasz csemegekolbi üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia én budapesten lakom hozzám johetszu
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2024. 01. 17. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 16:30

Lakhatást keresek Tatabánya és vonzás körzetében fizetés természetben
TATABÁNYA ÉS KÖRNYÉKE
Otthoni munkálatok, ezermester feladatok, vagy ha valamire szükséged van írj privátban.
Otthoni munkálatok, ezermester feladatok, vagy ha valamire szükséged van írj privátban.
Lánynak kocsiját megtankolom, vagy bevásárolok neki!

Weboldal/webáruház/webshop üzemeltetéshez értő embert keresünk lehetőség szerint Pécsen, de ha megoldható máshogy, akkor azt is meghallgatjuk!
Lakhatást keresek Tatabánya és vonzás körzetében fizetés természetben
Családjogi ügyvéd van itt esetleg?