Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Samsung galaxy tab aktive 2 kerisi hölgy vagy pár gazdályát
Sziasztok,
Laptop javítás, telepítés, router config... minden ami ide tartozik, csajoknak
Illetve nudista takarítőnőt keresek
Laptop javítás, telepítés, router config... minden ami ide tartozik, csajoknak

Illetve nudista takarítőnőt keresek

Szobafestés.....szakembertől.
Kár, hogy ezt csak most olvasom. Tiszakécske es Cserkeszőlő közt nem nagy a táv. Kispestről indulnák.
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2024. 01. 23. kedd 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 00:53

Sziasztok Tiszakécskèrol el vinne valaki Cserkeszőlőre, nagyon hálás lennék most
Sziasztok Tiszakécskèrol el vinne valaki Cserkeszőlőre, nagyon hálás lennék most
Bács Kiskun megye déli részén festő valakinek?
Szuasztok, ha van itt olyan hôlgy, leàny akit szivesen nyaralna Teneriffen, ne fogja vissza magát. Febr. honap 15- tôl 7 éjszaka .Kôltsègre ne legyen gondod.
Ha jelentkezel kèped legyen
Ha jelentkezel kèped legyen
Idős hölygeknek pároknak is szívesen segítek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 11:06
Törölt felhasználó (4732691)

Sziasztok!
Baranya villanyszerelés ózongenerázoros fertőtlenítés mindenre nyitott pasi vagyok!!!
Baranya villanyszerelés ózongenerázoros fertőtlenítés mindenre nyitott pasi vagyok!!!
Sziasztok!
Kecskeméten szexi hölgy, hetero pár fotóit elkészítem. Orált, anált kedvelem, akár hármasban vagy cuckoldban.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Ezermester!
Fotósként vállalok az egész országba ingyenesen akt, fél akt, takart akt , glamure fotózást. Várom a jelentkezőket!
Salgótarján és kérnyékén vállalok kissebb munkákat.
Sziasztok! Gázkészülékek karbantartása,javítása (Tűzhely,vízmelegítő,konvektor,kazán)hölgyeknek, pároknak Sárvár,Pápa,Csorna környékén.
Sziasztok! Pesten nappali belvárosi kinti amatőr fotozashoz keresek partnert aktív férfi vagy nő személyében! Az én telommal kb 1-2 óra aztán a tied vagyok vagy akar közben is..
Rendszeres erotikus takarításhoz keresek hölgyet Budapesten! Részletekért írj privát üzenetet, és mindent megbeszélünk