Sziasztok! 29 eves srác vagyok es lakótársat keresek Budapesten férfi személyében. Akár közosen albérletet is kivehetünk
előbb a munka, aztán a szórakozás

Elemes bútor összeszerelésben, villanyszerelésben, vízvezeték szerelésben jártas szakiként szívesen állok rendelkezésetekre főleg Bpn vagy környékén, de -munka miatt- utazni tudok!
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Sziasztok! Kizárólag passzív Férfi tagú Biszex Párnál kisebb javítások elvégzése,bútor összeszerelés,polc fel fúrás,stb . Budapest és Déli vonzáskörzetében
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
sziasztok.lányoknak,hölgyeknek,pároknak(hetero alapon) autó fényezés,polírozás,lámpa polírozás,olajcsere,fék csere.műszaki.csak anyagár van.többi megbeszélés kérdése.keszthely környéke.minden szimpátia alapján.keszthely környékén.keress bátran ha szükség lenne valamire.
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint wink
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint wink
Sziasztok! Bútor összeszerelésben valaki jártas?

Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Sziasztok még mindig aktuális akit érdekel keressen privátban
(Ez egy válasz Izgalom-felsofokon üzenetére (2024. 01. 24. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 21:44

Sziasztok Pápá és környékén lakás felújítást és ház körüli munkában segítenék hölgyeknek és pároknak
Sziasztok! Klímaszerelés, klímatisztítás (számlával is, garanciához..) , villanyszerelés. Ezekben tudok segíteni. Írj bátran és megbeszéljük!
Sziasztok, szexi ruhadarabok nőknek Bp-en. Pár kép ízelítőül az adatlapomon

Sziasztok! Pároknak, hölgyeknek ház körüli munkákban és házban kisebb javításokat elvègzek!Győr Moson Sopron vármegyében!
azért ne itt toborozz munkásokat, van erre megfelelő oldal szerintem, de véleményem szerint sokan egyetértenek velem. Ez nem ide való
(Ez egy válasz Benike üzenetére (2024. 01. 25. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 25. csütörtök 21:44

Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba Bécsben, fiatal egyedülálló lány részére! Akár hosszú távon!
Üdv. Miskolcon és környékén Hölgyeknek segítenék a ház körüli munkákban főleg villanyszerelèsben de sok mindenhez értek,normális 36 éves pasi vagyok.
Taxis vagy futár Bp/pest megye?
Lapostető javításában hölgyeknek tudok segíteni

Budapesten keresek saját test súlyos edzésre (calisthenics) edzőt vagy edző partnert. Fizetés természetben és/vagy angol társalgással.
Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba Bécsben, fiatal egyedülálló lány részére! Akár hosszú távon!