Győrben salgó polc vagy használt LG mosógép csajoknak természetbeni fizetségért "eladó".
Igényes, ápolt pasi vagyok.
Igényes, ápolt pasi vagyok.
Bács Kiskun Megye déli részén valakinek festő ?
Sziasztok. Fiatal, egyedülálló lány részére, szoba Bécsben exkluzív lakásba. Akár hosszú távú lakhatás!
Borsodban Szabolcsban Festést vállalok Hölgyeknek vagy pároknak.
Festést kartonozást vállalok hölgyeknek pároknak!!Fizetés természetben!!

Asztalos munkák Győr Mosonmagyaróvár és környékén. Ajtó ablak beépítés. Konyha készítés bútor szerelés stb. Igényes pasi.
Miben tudok segíteni
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2024. 01. 27. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello Klíma tisztításhoz keresek szakit!

Holnap hajnalban Budapestről indulok Füzesabonyba van szabad helyem a kocsiban.
Burkolást vállalok Heves Megyében.Részletek privátban

Rendszeres erotikus takarításhoz keresek hölgyet Budapesten! Részletekért írj privát üzenetet, és mindent megbeszélünk
Sziasztok! 29 eves srác vagyok es lakótársat keresek Budapesten férfi személyében. Akár közosen albérletet is kivehetünk
előbb a munka, aztán a szórakozás

Elemes bútor összeszerelésben, villanyszerelésben, vízvezeték szerelésben jártas szakiként szívesen állok rendelkezésetekre főleg Bpn vagy környékén, de -munka miatt- utazni tudok!
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Sziasztok! Kizárólag passzív Férfi tagú Biszex Párnál kisebb javítások elvégzése,bútor összeszerelés,polc fel fúrás,stb . Budapest és Déli vonzáskörzetében
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
sziasztok.lányoknak,hölgyeknek,pároknak(hetero alapon) autó fényezés,polírozás,lámpa polírozás,olajcsere,fék csere.műszaki.csak anyagár van.többi megbeszélés kérdése.keszthely környéke.minden szimpátia alapján.keszthely környékén.keress bátran ha szükség lenne valamire.
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint wink
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint wink