Sziasztok!Szabadidőmben szívesen segítenék Hölgyeknek,esetleg pároknak É.Budapest,Dunakanyar környékén.Villanyszerelés,javítás,ház körüli karbantartások,javítások stb.Keress,keressetek bizalommal.
Sziasztok.
Használt automata kávéfőző hölgyeknek,pároknak?
Ugyanitt ilyen gépek szervizelése,alkatrészellátása.
Fizetés természetben.
Használt automata kávéfőző hölgyeknek,pároknak?
Ugyanitt ilyen gépek szervizelése,alkatrészellátása.
Fizetés természetben.
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Eger és környékén villanyszerelést vállalok, párok, hölgyek részére. Üzenetben keressetek
Sziasztok! Gázkészülékek karbantartása,javítása (Tűzhely,vízmelegítő,konvektor,kazán)hölgyeknek, pároknak Sárvár,Pápa,Csorna környékén.
Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Diszkreten! Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Pápa és környékén szívesen segítenék pároknak lányoknak lakásfelújításban házkörüli munkában
Bútor ősszeszerelésben tudok segíteni párokkal, lányoknak.
Eger és környékén villanyszerelést vállalok, párok, hölgyek részére. Részletek privátban megbeszéljük
Villany szerelőt keresünk Miskolcon ...
Pesten akad villanyszerelő egy kis javításra ? - vastag farkú pasi akit ez érdekelne?
Exkluzív lakásba, szoba Bécsbe, fiatal egyedülálló lány részére. Akár hosszú távon lakhatás!
Angol és Matek korrepetálás Bp és Tatabánya környéke (párok, hölgyek). Írj privátban

Laptop szervízes van itt?
Kedden,Csongrád,Bács megyében,ha fuvarra van szüksége hölgynek,hivatalos ügyet intézni,bevásárlás,jelezze.Kor,alkat mellékes.
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok Heves és Nógrád megye területén lakás felújításban tudok segíteni. hölgyeknek pároknak ( festés , kartonozás , parketta
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
hétvégén febr 3-án utazik esetleg valaki Bp-ről Balaton felé? veszprém/tapolca/keszthely?