Szia! Milyen távolságon belül keresel párt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 00:31

Törölt felhasználó (4726624)

Sziasztok ! Gyerek felügyeletet vállalnék pároknak pár órára, hogy egy moziba esetleg vagy egy étterembe el tudjanak menni . Természetesen előtte megnéznénk egymást, ismerkednénk és a gyerekekkel is , hogy meg van e a kellő bizalom egymás iránt. 3 gyermekes apuka vagyok így tudom milyen nehéz . Utána egy kellemes fizetés természetben , természetesen ezt is lebeszélve mi fér bele a hölgynek a párnak. Autóval rendelkezem, ápolt és diszkrét férfi vagyok. ( természetesen akár kamerán is figyelheti a pár , hogy a gyerekekre vigyázom, és valóban azt teszem !!!) Ha érdekes lehet egy ismerkedést akár megérhet.
Sziasztok! Kedves, igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni, kortól függetlenül. Természetesen a költségeket én állom, a vendégeim lennétek. Lazulnánk, szórakoznánk, iszogatnánk, este meg amihez csak van kedvünk.... Ha szeretnétek kicsit lazulni, kikapcsolódni egy igényes, diszkrét pasival hármasban, akkor keressetek privátban!
Lapostető javításában tudok segíteni. Fizetés természetben, szólj ha nedves vagy

Matematikát tanítanék hölgynek, lánynak. Fizetés természetben rossz tanár jelige
))

Nálunk a társasház folyosóját kitakarítod meztelenül? Seprés, felmosas, ablak pucolás lenne a feladat. Utana gazolás a közös kertben ha végeztél
)))
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Festést vállalok. Bács Kiskun Megye déli részén.
Festést vállalok. Bács Kiskun Megye déli részén.
Meztelenül takarítanék Budapesten fizetés természetben

Kisebb kőműves munkát vállalok hölgyeknél, kortól függetlenül.Leginkább pestmegyeben
Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből
Pénteken párokat fuvaroznék bárhová. Felső kategóriás, prémium autóval! Ahová csak szeretnétek az országban. Fizetés természetesen természetben, ha szimpatikusak leszünk egymásnak!
Pakolás, tevés-vevés, R1, ilyesmi.
Bp, PvM
Bp, PvM
Albertirsa közelében számitogépes fiatal?
Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből
Sziasztok! Olyan személyt keresek aki tud németül és tud segíteni megtanulni! Zala megyében, köszönöm
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Beázás javítására keresek szakembert, Kisebb belső munka. Kecskemét-Szolnok vonal.
Autóvezetés tanulása, jogsi szerzés, valódi oktatóval. Ha érdekel írj privátban, kérdezz, és megoldjuk !
Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Diszkreten! Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
sziasztok
Kisebb lakásfelújítási munkában tudok segíteni...
Moto
Kisebb lakásfelújítási munkában tudok segíteni...

Moto