Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Ha a párodnak már hetek óta könyörögsz! Vasmegyében kisebb villanyszerelés, javítások, és tényleg jó vagyok lapraszerelt bútorok összeszerelésében is! A fizetés annyi lenne, hogy ezt én meztelenül szeretném csinálni... Tényleg sportos, ápolt férfi vagyok, szóval a látványom biztosan nem rontaná el a napod-napotok!
Hello!
Miről lenne szó? (Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Miről lenne szó? (Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kisebb Kőműves munkát vállalok hölgyeknél. kortól függetlenül.
Kisebb Kőműves munkát vállalok hölgyeknél. kortól függetlenül.
Bukó-nyíló nyílászáróhoz értő szakembert keresek

Sziasztok!
Informatika elég széles területén segítenék bárkinek!
Keressetek nyugodtan!
Informatika elég széles területén segítenék bárkinek!

Keressetek nyugodtan!

Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből
Sziasztok. Orfűn vagyok dolgozom. Villanyszerelést válalok délutánra... Keresetek bátran Orfű hertelend Abaliget és vonzás körzete
Bács Kiskun megye déli részén festő valakinek ?
Sziasztok ortam pm.
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 22. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.
Írj, mi a gondod? (Ez egy válasz kimimorente üzenetére (2023. 12. 19. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj, mi a gondod? (Ez egy válasz kimimorente üzenetére (2023. 12. 19. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak egy kis huncut viszonzásèrt cserében! Kisebb javításokban akár ház körüli munkában
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Kertti munkát vallalok budapesten belül. Pár vagy hölgy részére fizetes természetben

Villanyszerelést vállalok, Eger és, párok vagy hölgyek részére
Autóvezetés tanulása, jogsi szerzés, valódi oktatóval. Ha érdekel írj privátban, kérdezz, és megoldjuk !
Festöt keresünk .
sziasztok. autó fényezés, polírozás ,fényszóró polírozás, olajcsere. Keszthely környékén lányok, párok keressetek bizalommal.
Sziasztok. Pécsen és környékén válalok villanyszerelést.. illetve elég sok mindenben tudnék segíteni...
Sziasztok! 1dines autórádiót keresek Szolnok és akár Budapest és kkén. Írj privben.
Sziasztok! 1dines autórádiót keresek Szolnok kkén . Árat megbeszeljük. Írj privben.