Sziasztok! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak egy kis huncut viszonzásèrt cserében! Kisebb javításokban akár ház körüli munkában
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Sziasztok,
Asztalos munkák, kisebb javítások, ikeás jellegű bútorok összeszerelése, bútorboltból hazafuvarozás, kép felfúrás... Stb .
Hétköznap délután vagy hétvégente. Kávé és megfelelő öltözet szükséges.
Asztalos munkák, kisebb javítások, ikeás jellegű bútorok összeszerelése, bútorboltból hazafuvarozás, kép felfúrás... Stb .
Hétköznap délután vagy hétvégente. Kávé és megfelelő öltözet szükséges.
Bármi munka szóba jöhet ....
Fènyszóró felújjìtàs!Cserèbe ffi.masztit kukkolnèk.
Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből
Làmpapolirozàsèrt cserèbe kukkolâs.Hölgyek, pàrok.
Fényképezés, videok készítése Budapest és környékén hölgyeknek, pároknak.
Helló.autó fényezés,polírozás,fényszóró polirózàs.olajcsere lányoknak egyedül àlló nőknek.pàroknak keszthely környékéről.minden megbeszélés szerint.anyagàr van csak.de akàr az sem.
Sofőr lennék Budapesten és Pest megyében pároknak és szóló hölgyeknek lányoknak ! Csak nappal . Persze elég a " fizetés természetben " !
Asztalos munkát vállalok, csúcsminőségű szerszámmal és nagy tapasztalattal, tudással, lelkiismeretesen hölgyeknek, pároknak, Diszkréten! Debrecen és környéken! Referenciával! Privátban jelentkezz légy’szi.
Sziasztok.Villany és klímaszerelést javítást tisztítás vállalnék szexért cserébe
Somogy megye vagy balaton környéke.

Bisex Ács,aki esetleg szeretne Nemetbe melózni?
Tudok benne segíteni!
Tudok benne segíteni!
Sziasztok! Hölgyeknek, pároknak szállást adnék kiránduláskor, Zalaegerszegen.
Többit priviben.
Többit priviben.
Villanyszerelést vállalok, Eger és környékén, párok vagy hölgyek részére. Fizetést megbeszéljük
miskolcrol budapestre személyszálitás válléalok
Informatikus, programozásban jártas pasit, srácot keresek.
Szia, hova kell munk'ba vinni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 14:03
Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok!
Az oldalról kaptam már segítséget, és ezért gondoltam, hogy újra megprobalom. Sajnos újra kocsi nélkül maradtam. Sajnos a munkába járás őz elengedhetetlen. Ha valakinek lehetősége van segíteni, kérem vegye fel velem privátba a kapcsolatot. Természetesen nem ingyen kívánom.
Az oldalról kaptam már segítséget, és ezért gondoltam, hogy újra megprobalom. Sajnos újra kocsi nélkül maradtam. Sajnos a munkába járás őz elengedhetetlen. Ha valakinek lehetősége van segíteni, kérem vegye fel velem privátba a kapcsolatot. Természetesen nem ingyen kívánom.
Laptop szervízes van itt?
Én már semmiben se vagyok biztos . Lassan azt se hiszem el a szakiknak amit kérdeznek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 16:35
Törölt felhasználó (4737085)

Fejér megyében a Velencei tó környékén Viesmann -Vitodens 100 kazánnál panelt kellene cserélni.
Ezermester és nyílászáró beépítő árnyékolástechnikai szerelő hölgyeknek, pároknak segítene Borsod és Szabolcs megyéből