Sziasztok nyiregyen gáztűzhely szerelőt keresnénk illetve egy olyas valakit aki rendelkezik fű kaszával és szívesen vágnak füvet! Normális ápolt 31 éves pár vagyunk ! Szép napot
Nagyon szeretek meztelenkedni. Alig várom már, hogy végre jó idő legyen, Berény a kedvencem.
Amikor pár éve feladtam az első ilyen hirdetésem, hogy párok, hölgy előtt meztelenül barkácsolnék, azt hittem tömegigény lesz rám. Nagyon sok mindenhez értek, túl vagyok pár lakás, ház felújításán, és nekem már tényleg az is elég lenne, ha csupán meztelenkedhetnék mások előtt. Ráadásul még a csapból is az folyik (ha csöpög, azt is megoldom!
), hogy nincs iparos az apróbb munkákra. Tényleg sportos srác vagyok, és a fotóim is a jelent tükrözik, teljesen frissek. Néha-néha rám írnak, mint pl most is egy hölgy. De valahogy sohasem jön össze a munka, a meztelenkedés, ez a számomra vágyott izgalmas játék.
Persze elfogadom, hogy még sincs szüksége rám, lehet ő maga kicserélte már a levélben írt zárat.
De árulja már el valaki, hogy ilyenkor miért nem ír soha egyetlen sort sem senki? Nem fér bele senki idejébe, hogy annyit leírjon, hogy bocsi, már tárgytalan?
Csak a teljesség kedvéért szóló srácok szoktak írni, mint pl most is egy szimpi srác, aki még azt is felajánlotta, hogy elront valamit a házban, csak legyen mit megjavítanom...
(Ez egy válasz Fáraóh üzenetére (2024. 05. 02. csütörtök 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 02. csütörtök 05:01
Amikor pár éve feladtam az első ilyen hirdetésem, hogy párok, hölgy előtt meztelenül barkácsolnék, azt hittem tömegigény lesz rám. Nagyon sok mindenhez értek, túl vagyok pár lakás, ház felújításán, és nekem már tényleg az is elég lenne, ha csupán meztelenkedhetnék mások előtt. Ráadásul még a csapból is az folyik (ha csöpög, azt is megoldom!

Persze elfogadom, hogy még sincs szüksége rám, lehet ő maga kicserélte már a levélben írt zárat.
De árulja már el valaki, hogy ilyenkor miért nem ír soha egyetlen sort sem senki? Nem fér bele senki idejébe, hogy annyit leírjon, hogy bocsi, már tárgytalan?
Csak a teljesség kedvéért szóló srácok szoktak írni, mint pl most is egy szimpi srác, aki még azt is felajánlotta, hogy elront valamit a házban, csak legyen mit megjavítanom...

Budapesten pároknak segítenék otthoni apróbb munkákban, javításokban, akár csupán a meztelenkedésért is! Valóban sportos, barkácsolni is merő srác vagyok!

Háztartási gépek javítása, villanyszerelés, bútor szerelés, kisebb vízvezeték szerelési munkákat (csapcsere, szifon stb), faljavítás, glettelés, festés, és egyéb ezermesteri feladatokat vállalok. Jó műszaki érzékkel, gyakorlattal és szerszámokkal. Érdeklődj levélben, mire van lehetőség. Illetve a fő profil: számítástechnikai, informatikai segítség, oktatás, telepítés, bármilyen mélységben. Kölcsönös szimpátia elengedhetetlen, cserébe alternatív "fizetési" lehetőségek. Csak hölgyeknek, fiatal, nemdohányzó ezermestertől.
Peströl megy valaki
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 17:24
Törölt felhasználó (4650775)

Ma valaki Ráckeve naturista fürdés
Ma valaki Ráckeve naturista fürdés
autófényezés,polírozás,fényszóró polírozás.
lányoknak,hölgyeknek,pároknak,hetero alapon
zala megye,keszthely környéke
lányoknak,hölgyeknek,pároknak,hetero alapon
zala megye,keszthely környéke
Sziasztok
Mosonmagyaróvár környékén villanyszerelés, elektromos kapu szerelés, háztartási gép javítást hölgyeknek pároknak.
Mosonmagyaróvár környékén villanyszerelés, elektromos kapu szerelés, háztartási gép javítást hölgyeknek pároknak.
Festés Baranya-Tolna megyében hölgyeknek.
május 3 utazik esetleg valaki Bp-Szfvár-Veszprém-Tapolca-vonalon? becsatlakoznék
Budapesten pároknak segítenék otthoni apróbb munkákban, javításokban, akár csupán a meztelenkedésért is! Valóban sportos, barkácsolni is merő srác vagyok!

kis masszázs ma pesten? és cserébe leszoplak :-p
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok!
Kisebb Kőműves illetve burkoló munkát vállalok hölgyeknél
Kisebb Kőműves illetve burkoló munkát vállalok hölgyeknél
Sziasztok!
Klima teljes körű takarítását vállalom!Keress bizalommal privát üzenetben!
Klima teljes körű takarítását vállalom!Keress bizalommal privát üzenetben!
Fűnyírást vállalok hölgyeknek!!!!
Gyertek a Mátrába
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 26. péntek 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 26. péntek 05:32
Törölt felhasználó (4700626)

weles hétvége feleség hsználata cserébe
Kertgondozast, kertfenntartási munkát, kerti öntöző rendszer javítást vállalok használt bugyiért, szexért cserébe! Veszprém vonzáskörzetében
FESTÉS KARTONOZÁS REFERENCIA FOTÓVAL 12 ÉVE VÁLALKOZÓ VAGYOK MINÖSÉGI MUNKÁT VÉGZEK PÁROKNAK ÉS HÖLGYEKNEK FIZ TERMÉSZETBEN !
Bi festőt keresünk Komárom megyéből, Tata
Sziasztok! Nyílászáró beszerzésében és beépítésben tudok segíteni, redőny beszerzés és szerelés is. Kisebb kőműves munkák, festés, laminált padló rakás, lapra szerelt bútor összerakása stb.. Egyedülálló hölgyeknek és pároknak! Borsod- Szabolcs- Hajdú megye!