Gondodolom semmi ne jött össze.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 10:59
El fogadnék most egy jo masszázst itt a tóparton. Nem lennék hálátlan az biztos
Fűnyírást vállalok hölgyeknek!!!!
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik hölgy tulajdonosukat Bp-en. Képek privátban. Csere masszázsra is érdekel
Kom.Eszt. Megye valakinek valamiben segíteni?
Hetero alapon segítenék hölgyeknek és pároknak... Bátran keress
Burkolót keresek … kis munkára… fizetést megbeszéljük
hetvegen valaki megmasszírozna? orálért cserébe? :P
Leszek a sofőröd. Budapest, Pest megye de akár hosszabb távon is.
Hölgyek, párok
Hölgyek, párok
Szia! Írj privátba!
(Ez egy válasz PasszivBalaton üzenetére (2024. 05. 10. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma valaki egy fű nyirást be tud vállalni Nyiregyen fizetés megbeszéljűk ! De nem.ugy mint az utolsó kliens el jött fű kassza nélkül és majd jövő héten mert le robant az autó és nem.tudtam el hozni !
Sziasztok.
Abalak, redőny ,szúnyogháló gyártás és javítás.
Beázások javítása ács munkák.
Keressetek nyugodtan.
Abalak, redőny ,szúnyogháló gyártás és javítás.
Beázások javítása ács munkák.
Keressetek nyugodtan.
Lingam masszàzst valaki?
Engem érdekelne !
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 05. 11. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mára keres 30-as diszkrét, diplomás fiú masszázsra vágyó Hölgyet Budapesten. Természetesen anyagiaktól és viszonzástól mentes. Kortól függetlenül, kötetlenül, csak élvezned kell a kényeztetést.
Engem is érdekel
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 05. 11. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Garzont vagy szobát bérelnék Zalaegerszeg vagy környéke,fizetés megbeszélés szerint
Ma este sofőr valakinek?
Kisebb beázás javítására keresek festőt. Lightos biszex téma mehet cserébe.

vazelinator

kanos
Luise