Nálam vagy Budapest és környékén masszíroznék hölgyet, pár hölgy tagját. Fizetés természetben
Komarom Esztergom megyében 20-65 közötti hölgyeknek masszirozás illetve ház körüli meló,természetben fizetés,diszkréció elvárt.Ha érdekel írj privat uzenetet.
Puszi:szép farkú srác
Puszi:szép farkú srác
Ház körüli és kerti munkába segítek hölgynek, párnak! Borsod,Szabolcs megye
Kisebb beázás javítására keresek festőt. Lightos biszex téma mehet cserébe.
Ma este sofőr valakinek?
Garzont vagy szobát bérelnék Zalaegerszeg vagy környéke,fizetés megbeszélés szerint

Engem is érdekel
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 05. 11. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mára keres 30-as diszkrét, diplomás fiú masszázsra vágyó Hölgyet Budapesten. Természetesen anyagiaktól és viszonzástól mentes. Kortól függetlenül, kötetlenül, csak élvezned kell a kényeztetést.
Engem érdekelne !
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 05. 11. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Lingam masszàzst valaki?
Sziasztok.
Abalak, redőny ,szúnyogháló gyártás és javítás.
Beázások javítása ács munkák.
Keressetek nyugodtan.
Abalak, redőny ,szúnyogháló gyártás és javítás.
Beázások javítása ács munkák.
Keressetek nyugodtan.
Sziasztok ma valaki egy fű nyirást be tud vállalni Nyiregyen fizetés megbeszéljűk ! De nem.ugy mint az utolsó kliens el jött fű kassza nélkül és majd jövő héten mert le robant az autó és nem.tudtam el hozni !
Szia! Írj privátba!
(Ez egy válasz PasszivBalaton üzenetére (2024. 05. 10. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Leszek a sofőröd. Budapest, Pest megye de akár hosszabb távon is.
Hölgyek, párok
Hölgyek, párok
hetvegen valaki megmasszírozna? orálért cserébe? :P
Burkolót keresek … kis munkára… fizetést megbeszéljük

Hetero alapon segítenék hölgyeknek és pároknak... Bátran keress
Kom.Eszt. Megye valakinek valamiben segíteni?
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik hölgy tulajdonosukat Bp-en. Képek privátban. Csere masszázsra is érdekel