autófényezés,polírozás,fényszóró polírozás.
lányoknak,hölgyeknek,pároknak,hetero alapon
zala megye,keszthely környéke
lányoknak,hölgyeknek,pároknak,hetero alapon
zala megye,keszthely környéke
Sziasztok, kisebb ház körüli munkákat, építőipari munkákat vállalok..
Autó klímást keresek,tísztítás töltés lenne.
Festés szakembertől.... Ha gondolod irj.
Balaton déli parton, kerti munkákban segítenék hölgynek.
Sziasztok!
Autók lakások ózongenerátoros fertőtlenítését, villanyszerelést vállalok.
Fizetés természetben.
Autók lakások ózongenerátoros fertőtlenítését, villanyszerelést vállalok.
Fizetés természetben.
Dunaföldvár Dunaújváros környékén hàz körüli munkàkat javításokat vàllalok hölgyeknek. Fizetés természetben
Villanyszerelés hölgyeknek.
Villanyszerelés hölgynek párnak! Baranya megye
Mire lenne szükség?
(Ez egy válasz Fanny100 üzenetére (2024. 05. 14. kedd 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 05:22

Sziasztok!
Elsősorban Szabolcs megyében! Ha lenne felújításból kimaradt építőanyagod amit már nem használsz én szívesen fogadnám. Fizetés természetben!
Elsősorban Szabolcs megyében! Ha lenne felújításból kimaradt építőanyagod amit már nem használsz én szívesen fogadnám. Fizetés természetben!
Üdv mindenkinek, Veszprém megyében fűnyírást, fűkaszálást, kissebb villanyszerelő munkát vállalok. Természetesen eszközök adottak és fizetés természetben lehetséges.
Lovense Lush és Lovense Nora készülékek, új, gyári csomagolásban elérhetőek kis kedvességért cserébe, Budapesten.
Klima karbatartas Budapesten mosózsakkal a belteri szetszedese es mosása . Kulteri mosasa. Nem a magic szuro befujasa modszer
Villanyszerelés hölgyeknek. Fizetés természetben
Sziasztok,
Klíma karbantartást vállalok pest megyében, nem a citromos sprés féle. Az a jellegű karbantartás nem karbantartás! Írjatok nyugodtan, ha alapos karbantartást szeretnétek!
További szép napot mindenkinek!
Klíma karbantartást vállalok pest megyében, nem a citromos sprés féle. Az a jellegű karbantartás nem karbantartás! Írjatok nyugodtan, ha alapos karbantartást szeretnétek!
További szép napot mindenkinek!
Autó klíma töltés hölgyeknek pároknak kiszállással keres bátran priviben a részletekért .

Sziasztok!
Sziasztok. Ház körüli és kerti munkában, elektromos berendezés kisebb hibák, furás faragás hegesztés , fűkaszálásban segítenék hölgynek, párnak! Hajdú,Szabolcs megye.
Miskolcon helyet biztosítanék párnak. Cserébe kukkolnék
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben