autófényezés,polírozás,fényszóró polírozás.
lányoknak,hölgyeknek,pároknak,hetero alapon
zala megye,keszthely környéke
Budapesten háztartási gépek javítása, villanyszerelés, bútor szerelés, kisebb vízvezeték szerelési munkákat (csapcsere, szifon stb), faljavítás, glettelés, festés, és egyéb ezermesteri feladatokat vállalok. Jó műszaki érzékkel, gyakorlattal, és megfelelő szerszámokkal.
Érdeklődj üzenetben, mire van lehetőség. Illetve a fő profil: számítástechnikai, informatikai segítség, oktatás, telepítés, javítás. Kölcsönös szimpátia elengedhetetlen, cserébe alternatív fizetési lehetőségek. Csak hölgyeknek, fiatal, nemdohányzó, egyedülálló ezermestertől. Fotók és egyéb infók az adatlapomon.

Sziasztok! Én felvettem veletek a kapcsolatot még telefonszámot is adtam ti meg csak leveleztetek velem! Pedig mentem volna. Azt írtad mindjárt ott leszek utána meg semmi
(Ez egy válasz Debparos92 üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 20. hétfő 11:14

Tisztelettel !! Nevetséges és rőhely ez a csoport !! Akárhányszor próbál itt keresni bármire bármit csinálni 1 fű vágásra de bármire is majd 2 hét múlva addig levelezűnk ismerjük meg egymást én nem értem az embereket házasságot vagy szexet keresnek ??? Miért kell 1 hónapot levelezni képeket 100 szor cserélni ahoz hogy te meg csinálj valamit és cserébe szexelunk egyett hát nem értem! Na szép napot mindenkinek !
sziasztok
Tökéletes leírtad a lényeget....
Szép napot nektek is...
Moto (Ez egy válasz Debparos92 üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 20. hétfő 11:14
Tökéletes leírtad a lényeget....

Szép napot nektek is...

Moto (Ez egy válasz Debparos92 üzenetére (2024. 05. 20. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Tisztelettel !! Nevetséges és rőhely ez a csoport !! Akárhányszor próbál itt keresni bármire bármit csinálni 1 fű vágásra de bármire is majd 2 hét múlva addig levelezűnk ismerjük meg egymást én nem értem az embereket házasságot vagy szexet keresnek ??? Miért kell 1 hónapot levelezni képeket 100 szor cserélni ahoz hogy te meg csinálj valamit és cserébe szexelunk egyett hát nem értem! Na szép napot mindenkinek !
Szép állapotban LG,SMÁRT televizió 11O.cm,ajándékoznám Nyiregyháza és környéke,hölgynek,párnak!!
Sziasztok!
Samsung A72-es készüléket ajándékoznám! Kiváló állapotban van.
Baja és környéke.
Samsung A72-es készüléket ajándékoznám! Kiváló állapotban van.
Baja és környéke.
Lakásban egyik szobát kiadnám órákra ha beszállhatok. Fizetés természetben
Illetve hölgy is igénybe veheti. Ma este, holnap napközben. Férfias hetero vagyok

Illetve hölgy is igénybe veheti. Ma este, holnap napközben. Férfias hetero vagyok
Húsban tudok segíteni hölgyeknek pároknak fizetés természetbe Pest Komárom Esztergom és Fejér megyékben. Hölgyet párt szállítását vállalom
Szivesen lennék sofőre Budapesten vagy Pest megyében , hölgyeknek , csajoknak , lányoknak ! Akár állandó sofőr szolgálatot is vállalok , ha kapok ẁrte elég fizetést természetben ! Orál a kedvencem !!!
Lapostető javítás ha nagyon nedvesedsz

Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok. Heves megyében fűnyírást és mindenféle kerti munkát vállalok lányoknak pároknak.
Sziasztok. Lakáskarbantartási munkákat vállalok Bpn vagy környékén. Panelban, társasházban, házban víz, gáz, villany szerelés, stb. Keress bizalommal. Köszönöm!
Miskolcon búvóhelyet biztosítsnék. Cserébe nézném
Samsung női okosóra keresi új gazdáját. Fizetés természetben.
autófényezés,polírozás,fényszóró polírozás.
Sziasztok, kisebb ház körüli munkákat, építőipari munkákat vállalok..
Autó klímást keresek,tísztítás töltés lenne.
Festés szakembertől.... Ha gondolod irj.