Redőny javítás, gurtni csere, ablak ajtó beépítés, klíma mosás mosózsákos Borsod Szabolcs megye. Fizetés természetben vagy megbeszélés alapján
Sopronban autót bérelnénk júl 8-18 között. Fizetés természetben.
A mai napon 16:00-ig tudok búvóhelyet biztosítani pároknak kukkolásért cserébe.
Balaton déli partján, Balatonfenyves közelében.
Balaton déli partján, Balatonfenyves közelében.
Szia,
Budapesten szívesen segítek, ha valami nehezet kell pakolni, vagy létrára kell állni, esetleg dugulás van a csapnál. Akár most napközben is eltudok menni hozzád segíteni:
Budapesten szívesen segítek, ha valami nehezet kell pakolni, vagy létrára kell állni, esetleg dugulás van a csapnál. Akár most napközben is eltudok menni hozzád segíteni:

Írj, rám szívesen megyek
(Ez egy válasz remetelány üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 13:15

Sziasztok!
Masszőrt keresek, ha házhoz jönne az lenne a legjobb. Minden lehetőséget meghallgatok. Őrs környéke lenne a legjobb. Fizetés természetben.
Köszönöm!
Masszőrt keresek, ha házhoz jönne az lenne a legjobb. Minden lehetőséget meghallgatok. Őrs környéke lenne a legjobb. Fizetés természetben.
Köszönöm!
Írj rám! Szívesen megyek!
(Ez egy válasz remetelány üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 13:15

Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Járművezető oktatót keresek, fizetés megbeszélés szerint.
Van egy fölösleges Samsung laptop, esetleg egy hölgyet nem érdekel Budapest és környéke
Hűsítő fagylaltot adok nőknek.
Tv hálozat, WIFI kiépítésben, antenna szerelésben tudnék segíteni, ha valakit érdekel.
Sziasztok!
Albérletet keresek Július végétől 2-3 hónapra. Ápolt, igényes, doplomás férfi vagyok. Lakás csere miatt kell.
Szívesen fizetek természetben ráadást (hetero alapon)
Albérletet keresek Július végétől 2-3 hónapra. Ápolt, igényes, doplomás férfi vagyok. Lakás csere miatt kell.
Szívesen fizetek természetben ráadást (hetero alapon)
Sziasztok. Jövő héten szállást adnék hölgynek, párnak keddtől péntekig. Helyem Zalaegerszegen van.
Sziasztok! Vitorlással a Balatonon, néhány óra napozás, ami lehet nudi, fürdés, bármi, amihez van kedv. Egyenlőre nincs konkrét dátum, viszont van nagy vitorlás, ami 36 lábas, 10 személyes. Igény esetén, (amit kérlek szépen privátban), nyitott hölgyek, párok. Fiúk köszönöm szépen de nem! Fizetés a fórum címe szerint.
Duguláselharítást vállalok Budapesten, Pest megyében. Fizetés természetben. Játékos vagyok

Fotózást videózást vállalok Veszprém környékén. Hétközben Budapest környéke is megoldható.
A fizikai adathordozó a megrendelőé, így én csak az alkotásban vennék részt.
A fizikai adathordozó a megrendelőé, így én csak az alkotásban vennék részt.
Ha Te egy fiatal csaj vagy, 8- 10 napos horvàtorszàgi nyaralàst, adnèk ajàndèkba
Minden kôltsègmentes
Minden kôltsègmentes
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sopronban autót bérelnénk júl 8-18 között. Fizetés természetben.
Sziasztok.
Redőny javítás, elszakadt gurtni csere.
Szúnyogháló javítás csere.
Vagy teljesen új redőny szúnyogháló felszerelése és gyártása is.
Üdv Tamás
Redőny javítás, elszakadt gurtni csere.
Szúnyogháló javítás csere.
Vagy teljesen új redőny szúnyogháló felszerelése és gyártása is.
Üdv Tamás
Sziasztok!
Kisebb kőműves, burkoló munkát vállalok hölgyeknél
Kisebb kőműves, burkoló munkát vállalok hölgyeknél