Budapesten, Pest megyében hárítom el a dugulást hölgyeknek, pár hölgy tagjának. Nálam is megnézheted hogy dugítom ki. Fizetés természetben
Alapos duguláselháritást vállalok. Fizetés természetben
Sopron környékén tudok segíteni egy- két dologban , csajok ,hölgyek esetleg párok !
Sziasztok!
Bence vagyok 2 diplomás budapesti pasi. Szívesen vállalok végzettségemnek megfelelően bármilyen informatikai feladatot, tanácsot adok, amire szükséged/szükségetek van!
Ezen kívül szívesen haza is viszlek buli után éjszaka, ha szeretnéd!
Keressetek bizalommal!
Bence vagyok 2 diplomás budapesti pasi. Szívesen vállalok végzettségemnek megfelelően bármilyen informatikai feladatot, tanácsot adok, amire szükséged/szükségetek van!

Keressetek bizalommal!
Szia. Tudok segíteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 08:58
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Villany szerelésre keresünk szakembert nem koklereket....
Sopronban autót bérelnénk júl 8-18 között. Fizetés természetben.
Sziasztok autó klima szerelésben tudna valaki segíteni?
Sziasztok. Villanyszerelést válalok. Regisztrált szerelő vagyok eon partner. Szívesen vállalok munkát. Meg hallgatok bármit. Írjatok privathba. Szép napot mindenkinek
Víz fűtés gázszerelést vállalok nyíregyházán és környékén, fizetés természetben. Meztelenkedés tabuk nélkül.
Lakatos hegesztő munkát vállalok pestmegyén
Július 7.-én este szállást keresünk Balatonberény közelében.
Sziasztok , julius 6 szombatra keresünk párommal szállást Balaton északi partján . Lehetőleg Badacsony, Keszthely ,Héviz környékén .
Sziasztok,
Budapesten kell ma segíteni valakinek egy kis házimunkában?
Budapesten kell ma segíteni valakinek egy kis házimunkában?

Kérem szépen azt a mosogatógépet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 14:56
Törölt felhasználó (4558842)

Mosogatógép gép keresi gazdáját. Be is üzemelem. Fizetés természetben.
Sziasztok.Festésben,komplett ingatlan felújításban hőlgynek,párnak tudok segíteni.Fizetés megbeszélés szerint.Igényes,precíz a munkám és egyedi dekorációkat is csinálok.Korekt jelentkezőket várok.Kecskemét,Bács megye,de nagyobb,komolyabb munkánál utazom is.Üdv.
Fehérvár 50km-es körzetében villanyszerelést vàllalok!

Sziasztok
Holnap volna kedve valakinek, valakiknek vitorlázni ÉS!!!
Holnap volna kedve valakinek, valakiknek vitorlázni ÉS!!!
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Budapesten duguláselhárítót keresek,cserébe szopnék
Július 7.-én este szállást keresünk Balatonberény közelében.