Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Two Company , élethű vagina és popó (natúr)
Ha érdekel valakit......
Ha érdekel valakit......
4 eves kifogastalan allapotu automatta mosogep es egy aramos fozo es suto egyben ha valakit erdekel csak Hajdubihar vagy Bekesvarmegye fizetes termeszetben
sziasztok
balatoni vitorlásunkon és apartmanunkban szívesen vendégül látunk (házas)párt hölgyet akár 2-3 napra is mi két 40es ápolt sportos normális potens hetero pasi vagyunk a fizetésben meg majd megegyezünk
balatoni vitorlásunkon és apartmanunkban szívesen vendégül látunk (házas)párt hölgyet akár 2-3 napra is mi két 40es ápolt sportos normális potens hetero pasi vagyunk a fizetésben meg majd megegyezünk

Sziasztok, szexi cuccok keresik új, hölgy tulajdonosukat. Néhány kép az adatlapomon, több kép privátban. Bp, csak nők!
Sziasztok. Pécsen villanyszerelést válalok. Írjatok bizalommal
Masszázs nálad vagy nálam.
Vitorlással a Balatonon! Néhány óra napozás, nudi, fürdés stb. Mindent lehet de semmi sem kötelező! A következő héten, hétköznap jó lehet. Igény esetén, (amit kérlek szépen privátban), nyitott hölgyek, párok, akik nem túlsúlyosak. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális. Előre egyeztetés szükséges!
Teljesen új, ki sem bontott iPhone keresi gazdáját (legújabb model), Hölgy esetleg pár személyében, fizetés megbeszélés szerint
Kizárólag hölgyek részére vállalok Szabolcs Szatmár Beregben teljes körű klíma tisztást. Tető javítást,Pc,laptopok, telefonok szervizelése. Kisebb ház körül munkát.

Írtam
(Ez egy válasz Zsuzska0905 üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki jönne szaunázni, én állom a költséget. Nőben párban gondolkodom.
Érdeklődni privátban
Érdeklődni privátban
Sziasztok! Huawei Nova Y70 telefonom hamarosan vihető lesz hölgynek! Ha érdekel írj rám! Fizetés természetben
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Szia!
Engem érdekelne! (Ez egy válasz Szenvedélyesen üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelne! (Ez egy válasz Szenvedélyesen üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kőműves ill. burkolói munkát vállalok hölgyeknél
Kőműves ill. burkolói munkát vállalok hölgyeknél
VibePad 3, keresi női gazdáját
Írj ha érdekel.

Írj ha érdekel.
Masszírozni szerető nőt keresek, akár pár tagját izgalmas masszírozásra. Illetve én is maaszírozok erős kezemmel, ha igény van rá. Fizetés természetben
Sziasztok! Borsod és Heves megyékben tudok segíteni hölgyeknek laptop és pc-k ujratelepítésében,hibák megoldásában,pc-k alkatrész cseréiben ha van rá igény!
Ma este Budapest belvárosában kis buli, utána nálam vagy nálad after... haverommal vagy egyedül szórakoztatnék nőt, párt. Fizetés a pultál
a termeszetben termeszetesen