Autó klíma töltés hölgyeknek pároknak ki szállással .részletekért érd privin keres
Szisztok. autó fényezés, autó polírozás ,lámpa polírozás keszthely környékén,lányoknak,pároknak heteró alapon.
Sziasztok
Kisebb felújítási munkákban segítenék VALÓS hölgynek vagy párnak..
Moto
Kisebb felújítási munkákban segítenék VALÓS hölgynek vagy párnak..

Moto
Mosógép szerelő vagy valaki akinek van felesleges működő képes mosógépe?
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Sziasztok! Autómentés szállitás ügyben kereshettek bizlommal heteró alapon hölgyek párok.....
Szia! Sajnos sok a megbízhatatlan ember. Sikerült megoldani a munkát?
(Ez egy válasz BpZsu üzenetére (2024. 08. 14. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 23:26

Eleve bikiniben voltam,miközben csinálta a munkát,de ez mindegy is
.Kifizettem(pénzzel).
Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz.

Vitorlással a Balatonon! Szerdán augusztus 21. Néhány óra napozás, nudi, fürdés stb. Mindent lehet de semmi sem kötelező! Nyitott hölgyek, párok, akik nem túlsúlyosak. Indulás Alsóörsről. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális. Előre egyeztetés szükséges!
Szia, szívesen segítek!
(Ez egy válasz BpZsu üzenetére (2024. 08. 14. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)

.Kifizettem(pénzzel).

Sziasztok!
Kőműves ill. burkolói munkát vállalok hölgyeknél Érd és annak 50 km környékén
Kőműves ill. burkolói munkát vállalok hölgyeknél Érd és annak 50 km környékén
Ha furvar kéne most szombaton keress bátran! Tamási - Dunaföldvár -M6 BP - M0 Gödöllő - M3 Mezőkövesd - Nyíregyháza - Mátészalka - Tiszaújlak 4 órás indulással augusztus 17. Szombaton majd kis pihenés után vissza felé! Kis kitérő nem gond fizetés természetben is lehetséges(nőknek )
Sziasztok!
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Szomorúan olvasom. A női megérzésed sem jelzett ezek szerint. Itt is biztos sokan felajánlották már a segítségüket és néhányan talán tudnak is segíteni. Légy óvatos és jó kalandot neked!

.Kifizettem(pénzzel).

Szia.
Milyen minka lenne?
Be fejezzem neked?
Milyen minka lenne?
Be fejezzem neked?

.Kifizettem(pénzzel).

.Kifizettem(pénzzel).
Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 20:18

Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogy halad a munka, úgy jelensz meg mindíg, egyre kevrsebb ruhában. Naná, hogy a vége elmarad
De jó volt?

Hellyel rendelkező fotóst keresek intim képeim elkészítéséhez.

Fizetés a topic címe szerint!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 08. 14. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 16:14

Sziasztok! Még haza sem értem, és már jönnék vissza. Érdekel valakit/ket augusztus legvégén esetleg szeptember elején néhány nap Rovinj? Ha igen, beszéljük privátban! Urak, köszönöm szépen de nem!!!
Sziasztok! Még haza sem értem, és már jönnék vissza. Érdekel valakit/ket augusztus legvégén esetleg szeptember elején néhány nap Rovinj? Ha igen, beszéljük privátban! Urak, köszönöm szépen de nem!!!
Sziasztok!
Egy kis segítséget és/vagy tanácsot szeretnénk kérni.
Egyrészt időhiány, másrészt a tömeges kamu profil miatt született egy olyan gondolatunk, hogy hivatásos lányt keresnénk harmadiknak a helyzet gyorsítása és egyszerűsítése miatt.
Tudjuk, hogy ezzel elvész az ismerkedés adta plusz, viszont ez is adna hozzá szerintünk.
Esetleg innen jelentkező?
Egy kis segítséget és/vagy tanácsot szeretnénk kérni.
Egyrészt időhiány, másrészt a tömeges kamu profil miatt született egy olyan gondolatunk, hogy hivatásos lányt keresnénk harmadiknak a helyzet gyorsítása és egyszerűsítése miatt.
Tudjuk, hogy ezzel elvész az ismerkedés adta plusz, viszont ez is adna hozzá szerintünk.
Esetleg innen jelentkező?
Sziasztok, szexi cuccok keresik új, hölgy tulajdonosukat. Néhány kép az adatlapomon, több kép privátban. Bp, csak nők!