Sertés húsba tudok segíteni hölgyeknek pároknak fizetés természetben
Fütés elöti klima tisztitást vállalok fiz term
Ha veszprém környékén fuvarra van szükséged/szükségetek...
nyitott vagyok mindenre...
nyitott vagyok mindenre...
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Sziasztok! 2 srác keres Budapesten női beszallot ma kora délutánra . Várjuk kedves jelentkezőket Budapesten Mai napra.
Helló!Miskolc és környéken kerti munkát vállalok !
Bük 40 km-es körzetében, vállalok masszázs képzett masszőrként.. Segítek apróbb javításoknál. stb.Nőben gondolkodom
Debrecen környékén masszíroznék ,igény szerint ,csak Hölgyet
Bpn keresek albérletet, kiadó szobát. Írj privát.
Kandalló samottozás , cserépkályha átnézés , kissebb burkolások,kerti munkák Vas megyében
Kandalló samottozás , cserépkályha átnézés , kissebb burkolások,kerti munkák Vas megyében
Budapesten keresek villanyszerelőt, és mivel jön a fütés időszak aki légtelenitene vagy kezdő karbantartast csinalna a radiatorokon....Budapest
Sziasztok! Fűtés előtti gázkészülékek karbantartása, Felülvizsgálata .Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Csorna Pápa körzetében.
Sziasztok! Számítógépet laptopot szívesen újra telepítem és karbantartanam természetben Budapesten !
Sziasztok!
Számítógép karbantartásban , telepítésben segítenék hölgyeknek , pároknak vác-bp vonalon.
Cserébe szeretném, ha a hölgy a számba pisilne.
Számítógép karbantartásban , telepítésben segítenék hölgyeknek , pároknak vác-bp vonalon.
Cserébe szeretném, ha a hölgy a számba pisilne.
Sziasztok.
Hazimunkát , kertimunkát vállalok. Pest megye
Hazimunkát , kertimunkát vállalok. Pest megye
Szobát, helyet keresek alkalmakra Nyíregyháza, Debrecen közelében. Kukkolhatóak lennénk stb. Biszex párok vagyunk.
Jo reggelt.
Házon belüli, illetve házon kívül is vállalnék
munkákat a közelembe, akár rendszeresen is.
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom a jelentkezést.
Házon belüli, illetve házon kívül is vállalnék
munkákat a közelembe, akár rendszeresen is.
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom a jelentkezést.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok. Panel lakásba néhány polc és fogas felfúrásra valaki jelentkező?