Szia! Miről lenne szó, van Photshopom
(Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2024. 09. 25. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tudna kisebb dolgot megcsinálni photoshoppal?
Albertirsa közelében fiatal számitógépes?
Sziasztok,
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Leszek az inasod hétvégéken. Csak Budapesten.
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Leszek az inasod hétvégéken. Csak Budapesten.
Polifarbe Platinum, Mandula színű festék, egy nagy vödörrel (15L), kb. 20 kg egyrétegű kézi alapvakolat és kb. 15 kg gipszes vastagglett, egy 100 * 15 cm-es műanyag párkáány keresi új gazdáját a X. kerületben.
Ismételten fel tudok ajánlani egy teljesen új Revolution női karórát , szerintem mutatós a google-m nagyjából behatárolható .( képet tudok küldeni róla ). Cserébe egy hölgytől vagy pár női tagjátol egy kis orális kényeztetést szeretnék. Párja ott lehet stb…( cuckold) .Ápolt , diszkrét férfi vagyok. Párom van, tud a kis kalandról és izgalmasnak találja. Természetesen lehet velem előtte ismerkedni és hasonló nem kell zsákbamacskára menni. Ha nem vagyok szimpatikus akkor irogattunk egy jót és semmi gond. Nem szoktam eltűnni.

Autólàmpapolìr bàrkinek, kukkolàsèrt cserèbe.
Sziasztok . Jön a tél :Kandalló samottozás , cserépkályha átnézés , kissebb burkolások,kerti munkák Vas megyében
Villanyszerelést, bojler vízkőtelenítést vagy egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál, Heves megyében.
Sziasztok! Gondoltam En is be dobok valamit hatha valakinek szuksege van rá…Huawei Mate 10 pro hibátlan fuggetlen dual…elsősorban párok de nem kikötés! Bp!
Van egy Honor pad x8-am. Egy hölgynek ajánlanám fel Zala megyében vagy annak közelében. Részleteket privátban megbeszéljük.
Kazán karbantartást vállalok hölgyeknek , pároknak.
Sziasztok!
Személyszállítást vállalok hölgyeknek Balaton környékén és kb. Somogyban.
Személyszállítást vállalok hölgyeknek Balaton környékén és kb. Somogyban.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Messze vagy sajnos
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindig várom kandallo samottozásra a jelentkezőt!
Eger és környékén vállalok szobafestést, glettelést, hibák javítását. Keressetek bizalommal. Megbeszélés kérdése minden!
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Van pár felesleges dögös cuccom, amiket belevaló hölgynek átadnék. Pár info az adatlapomon..
Veszprém kicsit messze, kettőnk közt ha tudnál helyet. Pl Balaton deli part
(Ez egy válasz maganyosvp üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)