Villanyszerelést, bojler vízkőtelenítést vagy egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál, Heves megyében.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok Minösegi festésben segitenék pároknak szivesen referencia képekkel és már az oldalról is voltam már pár megbizható embernél fizetés termeszetben
Sertés marha húst hölgyeknek pároknak
Sziasztok!
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Bük 40 km-es körzetében hölgyet maszíroznék, fizetném a wellnesbelépőjét Bükön, Sárváron,Ill. többféle kisebb javításban száálításban tudnék segíteni. stb.
Keress bátran, ha valamire szükséged lenne. Privátban.
Keress bátran, ha valamire szükséged lenne. Privátban.
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Van pár felesleges dögös cuccom, amiket belevaló hölgynek átadnék. Pár info és kép az adatlapomon..
Sziasztok! Budapesten szobafestő munkákat vállalok
Eger és környékén vállalok szobafestést, glettelést, hibák javítását. Keressetek bizalommal. Megbeszélés kérdése minden!
Feleségemnek keresek masszázst holnap délelőttre. Olyat aki tud masszírozni. Tata.
Sziasztok! Kisebb dolgokat szoktam csinálni PS en fotózás mellett
(Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2024. 09. 25. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pest megyei szalonban tetoválást készítek. Fizetes természetesen természetben
Hölgyek, párok, baráti társaságok részére, extrém helyet biztosítanék. Részletek privátban.
Szia! Miről lenne szó, van Photshopom
(Ez egy válasz OlgaAtti üzenetére (2024. 09. 25. szerda 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tudna kisebb dolgot megcsinálni photoshoppal?
Albertirsa közelében fiatal számitógépes?
Sziasztok,
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Leszek az inasod hétvégéken. Csak Budapesten.
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Leszek az inasod hétvégéken. Csak Budapesten.
Polifarbe Platinum, Mandula színű festék, egy nagy vödörrel (15L), kb. 20 kg egyrétegű kézi alapvakolat és kb. 15 kg gipszes vastagglett, egy 100 * 15 cm-es műanyag párkáány keresi új gazdáját a X. kerületben.
Ismételten fel tudok ajánlani egy teljesen új Revolution női karórát , szerintem mutatós a google-m nagyjából behatárolható .( képet tudok küldeni róla ). Cserébe egy hölgytől vagy pár női tagjátol egy kis orális kényeztetést szeretnék. Párja ott lehet stb…( cuckold) .Ápolt , diszkrét férfi vagyok. Párom van, tud a kis kalandról és izgalmasnak találja. Természetesen lehet velem előtte ismerkedni és hasonló nem kell zsákbamacskára menni. Ha nem vagyok szimpatikus akkor irogattunk egy jót és semmi gond. Nem szoktam eltűnni.

Autólàmpapolìr bàrkinek, kukkolàsèrt cserèbe.