Villanyszerelést, bojler vízkőtelenítést vagy egyéb kisebb javítási munkákat vállalok hölgyeknél esetleg pároknál, Heves megyében.
Samsung galaxy Tab s8 ultra készülék keresi hölgy vagy párt fizetés természetbe
Csepelen vagyok èrtem jönnèl most?
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 09. 28. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Autószerelést,szobafestést,mázolást vállalok,hölgynek,pároknak.
Sziasztok ha nincs kocsid elviszlek.
Sziasztok! Fűtés előtti gázkészülékek karbantartása, Felülvizsgálata .Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Csorna Pápa körzetében.
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Van pár felesleges dögös cuccom, amiket belevaló hölgynek átadnék. Pár info és kép az adatlapomon..
Van egy Honor pad x8-am. Egy hölgynek ajánlanám fel Zala megyében vagy annak közelében. Részleteket privátban megbeszéljük
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Férfiként mezőgazdasággal foglalkozót, gazdálkodót keresek vagy olyan iparost akinek néha be tudok segíteni.
Lakhatást biztositok lánynak, de akár párnak is Budapesten, természetben várom a fizetést: Levélben mindent megbeszélünk.
Sziasztok! Ma este 22.00 órára keresünk egy sportos és méretes farkú sofőrt, aki hazavinne minket a városligeti léggömb mellől. Sajnos én kiütöttem magam, párom viszont nagyon pörög még, ezért természetben fizetne
Olvasd el az adatlapunk, ha annak megfelelsz privátba jelentkezz 21.30ig!
Figyelem, az akció csak mára szól, tehát most!

Olvasd el az adatlapunk, ha annak megfelelsz privátba jelentkezz 21.30ig!
Figyelem, az akció csak mára szól, tehát most!
Sziasztok. Villanyszerelés ben tudók segíteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 27. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 16:38
Törölt felhasználó (4749538)

Sziasztok villányszerelöt keresünk és burkolót szarvas környékén ott tudsz aludni nálunk
Sziasztok villányszerelöt keresünk és burkolót szarvas környékén ott tudsz aludni nálunk
Sziasztok,
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten.
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten.
Hölgyeket,lányokat , elhanyagolt feleségeket masszíroznék Miskolcon. Nem gond ha a párod is ott van.
Sziasztok! Villany szerelést házkörüli munkát vállalok pár vagy hölgy részére. A többit privátban.
Sziasztok Baranya megyében ház körüli munka ,pároknak, kor alkat nem számít,minden munka szoba jöhet
Halihó!
Decemberben 2-3 hétre (kb dec20- jan 5-10ig), megyek Egyiptomba. Ha van valakinek kedve, akkor szívesen elviszem magammal. Csak lányokat keresek!
Decemberben 2-3 hétre (kb dec20- jan 5-10ig), megyek Egyiptomba. Ha van valakinek kedve, akkor szívesen elviszem magammal. Csak lányokat keresek!
Sziasztok! Ha szükségetek van ajtó-ablak javításra vagy redőnyös munkára keressetek nyugodtan! Segítek. Főként Budapest és környéke, de megbeszélés kérdése minden
hetero alapon, hölgyeknek vagy pároknak.