Sziasztok bővítettem egy kicsit jelen állapottól autó szállítást is tudok vállalni.
Sziaszok!
Olyan okos tv-t keresnék, amire mobiltelefonnal be tudnék lépni és egy olyan lakásban, ahol nincs net és tv előfizetés, a mobilom és a mobilnetem és ennek a tv-nek segítségével tudnék filmet nézni... Remélem, érthetően meg tudtam fogalmazni, nem nagyon értek a technikai dolgokhoz. (Akár holnap délelőtt ráérek a bizniszre.)
Olyan okos tv-t keresnék, amire mobiltelefonnal be tudnék lépni és egy olyan lakásban, ahol nincs net és tv előfizetés, a mobilom és a mobilnetem és ennek a tv-nek segítségével tudnék filmet nézni... Remélem, érthetően meg tudtam fogalmazni, nem nagyon értek a technikai dolgokhoz. (Akár holnap délelőtt ráérek a bizniszre.)
Sziasztok. Heti 1 alkalommal szobát bérelnék nyíregyháza és debrecen térségében. Fizetés természetben. Kor, nem lényegtelen, légy nyitott, érdeklődő. Írj privátban.
Sziasztok! Gázkészülékek karbantartása, javítása Felülvizsgálata .Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Szombathely ,Kapuvár ,környékén
Sziasztok szívesen segítek a bekotesben nektek
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Bevásárlást, takarítást, mosogatást vállalok Veszprémben nőknek esetleg pároknak.
Igényes hölgyeket fuvaronék Budapesten!
Villany bojler bekötésére keresünk szakembert, pár vagyunk .
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon..
Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Sziasztok.Klímatisztás javítást vállalok hölgyekne párokank balaton délinpart környekén!Fizetés természetben!
Ohh miért vagy ennyire messze
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 00:02

Hordozható HANGFALAT keresek, ami Bluetoothos, party hangulatot csinál a fényeivel és a hangzása is jó.
Fizetés változatos lenne és egy délelőttön keresztül tartana.
Villanyszerelés (végzettséggel) és ezermester munkák, Budapest és környékén.
Kisebb munkák esetén fizetés a témának megfelelően, nagyobb munka esetén megegyezés szerint 'vegyesen' is megoldható
Nemtől függetlenül!
Kisebb munkák esetén fizetés a témának megfelelően, nagyobb munka esetén megegyezés szerint 'vegyesen' is megoldható

Erdélybe kv és HR megyébe szivesen segítek apróbb munkalatokba
Hordozható HANGFALAT keresek, ami Bluetoothos, party hangulatot csinál a fényeivel és a hangzása is jó.
Festő valakinek ? Bács kiskun déli része?
Füstöl a kályha ?
- Csöpög a csap?
- Tönkre ment a wc tartály?
- Új bútort kellene összeszerelni?
- Lámpa csere szükséges valamelyik szobában?
- Csak egy két dolgot kellene felfúrni, hogy végleg a helyére kerüljenek a dolgok?
- Keressetek Vas megyében elsősorban
- Csöpög a csap?
- Tönkre ment a wc tartály?
- Új bútort kellene összeszerelni?
- Lámpa csere szükséges valamelyik szobában?
- Csak egy két dolgot kellene felfúrni, hogy végleg a helyére kerüljenek a dolgok?
- Keressetek Vas megyében elsősorban
asztali számitógépet felajánlanék hölgynek,anyukának.keszthely környékén.
i5 3570 proci,12gb ddr3 ram,2gb vga.500gb hdd.win 10 telepítve.monitor,és egyéb periféria nincs hozzá.
i5 3570 proci,12gb ddr3 ram,2gb vga.500gb hdd.win 10 telepítve.monitor,és egyéb periféria nincs hozzá.
autó fényezés,polírozás hölgyeknek,lányoknak.esetleg pároknak.keszthely környékén.megbeszélés szerint.ha drága a fényezés keress bizalommal.
Komarom Esztergom megye és környéke…..hölgyeknek ház körüli munka vagy akár egy jó masszázs.Fizetés természetbe.Privát üzenetben írj.